Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Валера

Цитата: ВКБ від 17 Листопада 2020, 11:08:12
По мембрані понятно, сподіваюсь продавці не взули і не втулили тули дійсно параніт...не глибокомислячі там інженери торгують. Який переднатяг був кілець орієнтовно при збиранні поршня в циліндр?! Також поршня  і циліндра.
Кольца с поршнём я не мерял они свободно перемещались,и поршень не особо люфтил  в гильзах мерял толлько стык колец,что самое интересное то что такой расход масла был и до капиталки,

Vitaliy.

Начинается зима, надо ставить как бы зимнюю резину. Росава БЦ 10 с кубиками, это более подходит для зимы рисунок протектора, чем БЦ 11. На боковине написано М+S . Это грязь и снег. Правильно понимаю, что если нет снежинки, или гор, то это не чистая зимняя?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

У Росави на сайті пишуть, що БЦ-10 таки зимова, поки нова. https://rosava.com/tyres/155_70_r13_75q_bc_10_rosava_tyre

А на форумах нахвалюють Rosava WQ-101 (липучка, не шипи). https://rosava.com/tyres/155_70_r13_75t_wq_101_rosava_tyre
У мене така для зими. Задоволений. Уже 4-й сезон буду їздити. При моїй манері їзди не відчуваю різниці керування автомобілем у порівнянні з літньою гумою (цілий рік гальмую двигуном і майже ніколи не тисну на гальма сильно, лише допомагаю двигуну гальмувати швидше).

Конкретно зимова, на мою думку, це коли зимова гума гарно зашипована. :drinks:

Vitaliy.

Цитата: Toris від 19 Листопада 2020, 23:25:38У Росави на сайті пишуть, що БЦ-10 таки зимова, поки нова.
Именно так не написано. Покупал совсем свежие осенью 18-го. Получается третью зиму буду использовать.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Toris від 19 Листопада 2020, 23:25:38
У Росави на сайті пишуть, що БЦ-10 таки зимова, поки нова. https://rosava.com/tyres/155_70_r13_75q_bc_10_rosava_tyre
Та вона і не нова зимова, моя 2006 рв, стоїть на задній осі, претензій до неї нема, хоча кілька років на причіпі їздила, а зараз останні кілька років на мотоблоці осінню картоплю копає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

а моя з 13-го року, передня гудіерка 8 задні сава ескімоска, тверді вже всі колеса, зато гудіерка на трасі ніякого биття ніякої вібрації ну прям бренд є бренд.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Олександр 1968

Два тижні назад зняв з задньої осі пару роззяви бц-10.2011 року випуску.Їздила постійно і літом теж.Протектор стерся десь тільки наполовину,а поміняв тільки тому що боковини всі в тріщинах,хоча всередині нема від них сліду.Мабуть склад резини взятий з якихось БТРів.

Vitaliy.

Цитата: Олександр 1968 від 20 Листопада 2020, 12:51:18боковини всі в тріщинах,хоча всередині нема від них сліду
Так это же элементарно- машина стоит или ездит по улице, солнце внутри из под машины не светит фиолетом.
Переверните наоборот резину, снаружи будет ровная красивая )
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Олександр 1968 від 20 Листопада 2020, 12:51:18
Два тижні назад зняв з задньої осі пару роззяви бц-10.2011 року випуску.Їздила постійно і літом теж.Протектор стерся десь тільки наполовину,а поміняв тільки тому що боковини всі в тріщинах,хоча всередині нема від них сліду.Мабуть склад резини взятий з якихось БТРів.
Моя ще ціла, але протектор вже твердуватий, думаю наступного сезону доведеться замінити.

Алекс

Кто подскажет с чего может подойти шланг малый бензобака,типо для выпуска воздуха при заправке
Мои расклякли до дерьма,шо просто прилипло к рукам ..и на сепаратор тоже ,Ну этот було чем заменить
В трубке для шланга сепаратора оставалось чутка срани,решил продуть через остаток денежного шланга,а вначале вылетело дерьмо,п ошел воздух,потом бензин .Откуда бензин ,если тудой через шланг дуешь не булькает ,полбака?
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

В магазинах є прозорі армовані шланги, вони тримають бензин, хоча з часом і дубіють, але в тому місці вони деформаціям не піддаються.

Алекс

Дуже вдячен ..Ви пропонуете садовые шланги ??
Ладно ...я пока заглушил ..но пробка от коньяка не панацея  :psih:
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Я не знаю чи він садовий, але колись брав його в магазині, то сказали що він типу для бензину та солярки, взяв кусок, зливаю бензин з бака без проблем. Є ще такі самі без армування, то також бензин їх не роз"їдає.

ВКБ

Бензостійкі чорні армовані ниткою в середині беріть як доктор інженер по гост прописав.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Олександр 1968

Цитата: Vitaliy. від 20 Листопада 2020, 19:29:28
Цитата: Олександр 1968 від 20 Листопада 2020, 12:51:18боковини всі в тріщинах,хоча всередині нема від них сліду
Так это же элементарно- машина стоит или ездит по улице, солнце внутри из под машины не светит фиолетом.
Переверните наоборот резину, снаружи будет ровная красивая )

Креслення виверталки в студію!.Взад купив знов ту роззяву 10-ту.Вперде поставив ворожий Кордіант.Іздує нормальок