Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Romka

В Опен діаг показує від 1 до 4  цилінду. Тільки по одному на так званий глюк і стабільно в якомусь одному циліндрі йде пропуск, при перезаводі стабільно в якомусь іншому.
Погано, що  в місті не буває цілковитої темряви. Треба щось думати.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

vladishtm

На проводи, свічи (ну хіба що коротять, чи живлення катушки?...) не дуже схоже -бо що всі зразу? Якась загальна фігня. Причому якщо на обертах немає  то якось схоже на поганий контакт. Ланцюг датчика коленвалу. А може напруга бортова на ХХ пригає? Подивитись саме графік напруги від опендіага?
Цитата: Romka від 14 Грудня 2020, 14:13:53Погано, що  в місті не буває цілковитої темряви. Треба щось думати
:) Ковдрою накрийся, але не надовго. Або виїдь у темне містечко. От я і кажу -та ну їх на  ...іг ті міста!. Тут чистий воздух, не розбавлене молоко, кури яйця не з ферм антібіотичних.... ляпота.  :rolleyes:
Цитата: Romka від 14 Грудня 2020, 14:13:53Погано, що  в місті не буває цілковитої темряви. Треба щось думати.
О ! ти не дуже! Рівенська тут на днях, потім Зміевська -може теж комусь сильно світило?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: Romka від 14 Грудня 2020, 14:13:53
В Опен діаг показує від 1 до 4  цилінду. Тільки по одному на так званий глюк і стабільно в якомусь одному циліндрі йде пропуск, при перезаводі стабільно в якомусь іншому.
Погано, що  в місті не буває цілковитої темряви. Треба щось думати.
В такому випадку діагностичною програмою треба почерзі відключати по одній форсунці, не виключено що пропуск в одному циліндрі, але мікас неправильно ідентифікує.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Цитата: vladishtm від 14 Грудня 2020, 15:37:57На проводи, свічи (ну хіба що коротять, чи живлення катушки?...) не дуже схоже -бо що всі зразу? Якась загальна фігня. Причому якщо на обертах немає  то якось схоже на поганий контакт. Ланцюг датчика коленвалу. А може напруга бортова на ХХ пригає? Подивитись саме графік напруги від опендіага?
Напруга, що в опен діаг, що стаг коливається трохи скачками (думаю глюк алгоритмів вимірювання в блоках) від 13 до 14.4, але вони заживлені з різних точок, в точці за живлення стага напруга мірялась тестером і вона стабільна в діапазоні 14.0 - 14.4. І так було і до збоїв

vladishtm

Цитата: Romka від 15 Грудня 2020, 00:20:22мірялась тестером і вона стабільна
Я не настаюю на напрузі я к причини, але для такого випадку вимірювання тестером не канає.  Тестер "сгладить короткі "імпульсні" провали. В тебе ж не стійка несправність. Ось як приклад. Обидві осцилограми від опендіага видані  на  діагвієві. Обидві од одного мікас і авто. Вся різниця - мій комповий опендіаг фіксує значення п.ять раз в сек, а мій планшетний робить це десять раз в сек ( та воно і це мало). Звісно я не стверджую насскільки вони "чесні" ті опендіаги". Це просто як приклад.

Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Vitaliy.

Вопрос знатокам продукции запорожского автозавода.
Кое что знаю, но не уверен, подправьте если шо.
На обычных тавриях задняя балка была обычной, а на пикапах, славуте, дане, она была "усиленная" ?
На прицепе "степок" ставили стойки амортизаторы таврийские? А рычаги запорожские?
Мерил на своём прицепе, диаметр прутка пружин был 10мм, а на машине задние пружины диаметр 11 мм.
На славуте передние и задние пружины имеют по 2 риски?
Что означают риски на пружинах? Правильно я думаю, что мягкая пружина это с одной риской, диаметр прутка 10мм, ставилась на степок? Две риски это диаметр 11м и ставились на славуту по кругу?
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

drone

У меня на Славуте сзади с завода три риски.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Олександр 1968

Цитата: drone від 16 Грудня 2020, 00:08:06
У меня на Славуте сзади с завода три риски.
Аналогічно

Vadim_K

Цитата: Vitaliy. від 15 Грудня 2020, 23:39:41На обычных тавриях задняя балка была обычной, а на пикапах, славуте, дане, она была "усиленная" ?
Не думаю.
Усиленная появилась с выпуском пикапа(я так думаю), ну или славуты.
Относительно пружин.
У меня пружины с Даны 2005г.в.
Они ниже(короче) в свободном состоянии(то есть сняты с авто) и пруток толще. Также они жестче.
За риски на пружинах где-то читал что это фигня. Это вроде все условно. Хотя может и нет. Это все нужно сравнивать. А найти сейчас заводские пружины с разным количеством насечек для сравнения не реально.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

drone

Цитата: drone від 27 Листопада 2020, 00:41:40
Цитата: Sergik32 від 26 Листопада 2020, 14:29:31
Шановні коллєги запитання виключно по темі. Хто знає що за фішка така зараз з природнім газом на опалення, кажуть що можна перезаключати договір з поставщиком яким хочеш, головне щоб ціна влаштовувала. хто в темі, розкажіть
Сегодня отправил заявку на смену поставщика. По результатам отпишусь. Фирташевские облгазы вообще оборзели. На хабе в Австрии тыща кубов идет за 110-130 ойро в зависимости от того, как считать калорийность укргаза, а они его гонят по 270.
З.Ы. Сравнить тарифы можно здесь https://gasoteka.ua-energy.org
Прошло три недели и что же? Правильно, на сайте появляется статус "заявка отвергнута". Даже на мыло не прислали  ни сообщения от отвержении, ни причины. Звоню и оказывается, что заявку должны подписывать все совладельцы жилья. На бланке это указано, но т.к. первую я подписывал ЭЦП, то бланка даже не видел.  Три долбанных недели они не могли посмотреть заявку  :facepalm: И это при том, что полторы недели назад я им звонил узнать что и как, и мне сказали, что все документы ОК, нужно просто подождать  :facepalm:
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Vitaliy.

Цитата: Vadim_K від 16 Грудня 2020, 12:26:02Усиленная появилась с выпуском пикапа(я так думаю), ну или славуты.
Я так и писал- на славуте и пикапе.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Toris

Цитата: drone від 16 Грудня 2020, 14:44:11Прошло три недели и что же? Правильно, на сайте появляется статус "заявка отвергнута". Даже на мыло не прислали  ни сообщения от отвержении, ни причины. Звоню и оказывается, что заявку должны подписывать все совладельцы жилья. На бланке это указано, но т.к. первую я подписывал ЭЦП, то бланка даже не видел.  Три долбанных недели они не могли посмотреть заявку  :facepalm: И это при том, что полторы недели назад я им звонил узнать что и как, и мне сказали, что все документы ОК, нужно просто подождать  :facepalm:
Не дуже засмучуйтесь: газ українських родовищ має низьку калорійність, так що по факту результат може бути "шило на мило": газ дешевший, але його треба більшу кількість на те саме тепло.

Ivan1988

Цитувати виділенеНе дуже засмучуйтесь: газ українських родовищ має низьку калорійність, так що по факту результат може бути "шило на мило": газ дешевший, але його треба більшу кількість на те саме тепло.

И что? Как будто если перейти на Нафтогаз то по трубе к конкретно его дома будет идти украинский газ, а к соседу по той же трубе российский. Система газопроводов одна и весь газ собственный и импортный закачивается в него, он там смешивается и идёт к конечному потребителю.

Romka

Цитата: vladishtm від 15 Грудня 2020, 18:38:03Вся різниця - мій комповий опендіаг фіксує значення п.ять раз в сек, а мій планшетний робить це десять раз в сек ( та воно і це мало). Звісно я не стверджую насскільки вони "чесні" ті опендіаги". Це просто як приклад.
А яка це версія ПКшного ОпенДіага?
Бо вмене не така.

Володимир

Для чого цей пневмопістолет, назва на сайті "Пневмопистолет для нафтування", для антикору чи що?

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion