Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

User2108

Цитата: Toris від 17 Грудня 2020, 00:08:53
1. Сьогодні сидів у славутці з годину, мотор не вимикав і грівся від пічки. Непогана у нас штатна пічка, і салон сушить, і Ташкент робить.

2. Сьогодні отримав усі результати по медицині. У мене тепер офіційний Covid-19, а рівень тромбоутворювача у крові вже перевищує норму у 5 разів. Тобто по факту щось типу передінфарктного чи передінсультного стану. Направили на термінову госпіталізацію в інфекційне відділення. Відпросився до завтра, щоби завершити справи.

3. Олександр 1968: якщо уже докупили комплектуху і робите мені "довбалку" - прошу суму і картку у приватне повідомлення. Якщо ще не вчиняли ніяких дій - зупиняю свою хочулку принаймі до кінця року.

4. Усім: бережіть і шануйте наш форум. Форум з постійними срачами нецікавий нікому і Адміна такий форум теж не радує. Хочете форум - спілкуйтесь шанобливо, терпляче і максимально грамотно.

5. Може трапитись так, що це моє останнє повідомлення. Я постараюсь вижити і не радувати ворогів. Але все одно заповідаю: любіть одне одного і шануйте. Світ на любові тримається.

Усім добра.
Торісе, тримайся, все буде ОК! :ok: Один з важливих чинників лікування - оптимістичний настрой.

Romka

Все буде добре! Гарний настрой і віра в позитивний результат творять чудеса! Повірте.

Тримайтеся, ми з Вами і пийте побільше води.

Скорішого одужання!  :ok:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Алекс

Цитата: Romka від 17 Грудня 2020, 10:39:27пийте побільше води.
Воды или водки ?
Молока с жиром +минералка ,..прогрев изнутри как баня
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Сволочь

Торис, не вздумай нас бросать! Выздоравливай скорей!
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

YDoron

Торис, желаю полного и скорейшего выздоровления!
Лечись и держи оптимистический настрой, все буде добре!

PS. Лучше лечись нормальными лекарствами, а не всякими народными средствами (вода, водка, молоко и тд..)

Toris

Дякую за підтримку, друзі! :drinks:

Ледь відпросився від лікарні, лікуюсь вдома.
Купив "дорогі" таблетки для розрідження крові Ксарелто 20мг, сьогодні на ніч приймаю першу таблетку. Курс 30 таблеток по 1 таблетці на добу вартує 960 грн.
Само собою антибіотик проти запалення легень, вітаміни, вода, жратва.

Апетит відновився, жеру, як "наш любімий котік Васєнька". :-D

Завтра мене знову діагностуватимуть для визначення потреби у госпіталізації.

Алекс

Ну вы блин даете ...
Хвала всевышнему,в свое время  выкрутился....но поражения легких заимел ,похоже ...
Почему ,-дышать без маски не могу .,
По тому  полагаю следовало  обратититцо  в медучреждения ..но в наш страна это обосратцо  на голову без воды в кране
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Цитата: Алекс від 17 Грудня 2020, 21:23:41По тому  полагаю следовало  обратититцо  в медучреждения ..но в наш страна это обосратцо  на голову без воды в кране
Я не займаюсь самолікуванням, мене лікарі ведуть. Завтра знову йду діагностуватись.

Цитата: Алекс від 17 Грудня 2020, 21:23:41Хвала всевышнему,в свое время  выкрутился....но поражения легких заимел ,похоже ...
Почему ,-дышать без маски не могу .,
Легені з часом відновляться.

Spoiler
[close]

Sadist

Скорого выздоровления и всего, что этому поспособствует. Если нужна помощь - сообщайте.

ВКБ

Головне не забувати про головне - не переохолоджуватись.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

SWarlock

Торис, выздоравливай. Все будет  :ok:.
Мужчина может вынести все, главное, чтобы у него не было температуры 37,1   ;)
Положительный настрой и ни какого самолечения.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

YDoron

Как самочувствие? Идешь на поправку?

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Цитата: YDoron від 24 Грудня 2020, 10:25:58Как самочувствие? Идешь на поправку?
Практично здоровий, тільки геть дохлий. Потію під навантаженням. Сьогодні уже третю тільняшку одягнув. Ковід, мабуть, вже здох. Тестуватись буду з понеділка після свят.

Цитата: ВКБ від 24 Грудня 2020, 11:06:54Ліки безкоштовно?
Де таке є? Усе сам купував. Чеки ще не сумував, але тисяч кілька буде. Плюс додаткова діагностика у приватному медичному центрі.

Я батьків сьогодні до лікаря возив. Вони теж з ковідом. :popcorm: Ще кілька тисяч піде. Наприклад, взяв пачку "Ксарелто 20мг" (останню в аптеці) = 851 грн зі знижкою по картці батька. Уколи і таблетки батькам = ще 1453 грн зі знижкою. Чек не показував, хай одужують. :)

Батько-сердечник якісь ліки отримує безкоштовно. А от мамі ті ліки не підходять, дають алергію і вона мусить купувати собі інші ліки за гроші, їх у безкоштовній програмі немає. Так і живемо. :)

Toris

31.12.2020р.

1. Задувся пропаном по 12,05 грн/л. За час хвороби ковідом витратив майже 11 літрів пропану на дистанції 56 км. Тобто питома витрата пропану вийшла 19,61 л на 100 км або 2,36 грн/км. Це прогрівання двигуна та салону перед транспортуванням батьків до поліклініки, просушка салона під час очікування і все таке.

2. Поки температура повітря була +7°С, помив славутко на автомийці. У Новий рік стоїть чистеньке у дворі. :)