Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Toris

Померла знайома від ковіду. Ридав у рушник на роботі. Дуже шкода світлої людини. :(

Хто живий - при підвищенні температури тіла та/чи при кашлі негайно дуйте до сімейного лікаря і досліджуйте кров та легені. Ніяких травок, БАДів і часників з цибулями замість ліків - вони не працюють. Спирт також не нюхайте, він працює лише один раз в реанімації в процедурах реаніматологів, а ота єресь з ганчіркою - до самої сраки.

Ковід робить серйозні проблеми під час хвороби та після одужання навіть у тих, хто хворів легко (як мій напарник).

Лікую серце після ковіду. Лікар заборонила брати важке у руки і дурне в голову. Щодня маю проходити повільно по 6 км кількома сесіями, але щоби пульс був не вище 100 уд/хв. До роботи добираюсь службовим автобусом. Вже відпрацював 8 робочих днів. Мляво.

Sergik32

"Бєрєгі руку, Сєня", як казав Гена. Одним словом, болячка серйозна. У мене друг також помер, було йому всього 42, я і сам ридав. А от серце це серйозний лівер, його треба берегти.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Співчуваю! У мене в 5 в 2020, а останні з різницею в два дні тесть і теща. Готуюсь рік як мама  і 40  день як тесть і теща.  До тями ще не прийшли. Мама, тесть, серце, а тещі спалили легені киснем, провтикали у зволожувачі воду.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Вчора пройшовся 30 хв в легенький підйом.
Сьогодні вранці тиск 160/100,потів знизився до 140/90, зараз 160/110.
Почуваюсь нормально, тільки надто цілеспрямовано і агресивно, як танк бойовий. Білки очей почервоніли.

Вище 140/100 ніколи не було. До ковіда тиск був від 100/60 до 120/80.

Викликаю таксі, їду до сімейного лікаря.

ВКБ, дуже співчуваю Вам. Жив би десь поруч - допомагав би по мірі сил.

Sergik32

Костя, тримайся друже, і Торіс також не здавайся, тримайся. перепади тиску ще можуть бути і на погоду, в мене на роботі он пару чоловік жаліються що скаче тиск.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Toris

Було би непогано влітку яку зустріч влаштувати, можливо, десь біля моря, щоби відпочити разом і поспілкуватись вживу... Життя коротке і непередбачуване...

igo61

Цитата: Toris від 21 Січня 2021, 10:22:39
Вчора пройшовся 30 хв в легенький підйом.
Сьогодні вранці тиск 160/100,потів знизився до 140/90, зараз 160/110.
Почуваюсь нормально, тільки надто цілеспрямовано і агресивно, як танк бойовий. Білки очей почервоніли.
Вище 140/100 ніколи не було. До ковіда тиск був від 100/60 до 120/80.
То все наслідки ковіду та нервової напруги. Від високого тиску, типу "швидка допомога", каптоприл (або якщо є набряк кінцівок - каптопрес) під язик - знижує "верхній" тиск. "Нижній" тиск знижує фєнигидин (в таблетках) або ніфєдіпін (в краплях, капнути на шматковий цукор). І того, і того - для початку по півтаблетки під язик. Дія починається буквально через 15...20 хвилин. Тому шо під язиком проходять кровеносні судини і ліки швидко всмоктуються в кров. Якщо ще є шалений пульс (під 100 і вище) - під язик половинку таблетки карвєдилолу-12,5 (ітогово 6,25мг). Воно разом і тиск знижує, и частоту пульса знижує. І обов,язково треба після прийому тих ліків хоч півгодини розслаблено полежати. Ніякої фізичної напруги. Дія ліків десь 6...8 годин.
Чому так впевнено раджу? В 2016-му переніс важкий інфаркт. З того часу близько півтора року буквально "вчився ходити" і жити по-новому. Лікар, який "витягував" мене знову на цей світ перед випискою додому дав кілька цінних порад. Серед них - і ті, шо я тобі порадив.
По можливості перевір кров на густину. Можливо, прийдеться розріджувати (теж наслідок ковіду). Ну то вже сімейний лікар повинен знати.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Sergik32

мдааа, напевно здорових людей уже не залишилось, у кожного є що написати. Ще до 30 не звертаєш нінащо уваги, а от коли вже за 40 то вже кладе і ложить.

igo61

Тільки після того, як складе, а потім розпрямить, починаєш цінувати життя.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Sergik32

ага. от зараз так сука болить поясниця що сидіти не можу, а встану то йду криво, ще літом то хоч якийсь рух є

Sadist

Торісе, скоріше та впевненіше вилізти з тієї халепи.

Цитата: Sergik32 від 21 Січня 2021, 11:28:11напевно здорових людей уже не залишилось
Всі поділяються на явних хворих та недообстежених.

Алекс

Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Цитата: igo61 від 21 Січня 2021, 11:21:28То все наслідки ковіду та нервової напруги. Від високого тиску, типу "швидка допомога", каптоприл (або якщо є набряк кінцівок - каптопрес) під язик - знижує "верхній" тиск. "Нижній" тиск знижує фєнигидин (в таблетках) або ніфєдіпін (в краплях, капнути на шматковий цукор). І того, і того - для початку по півтаблетки під язик. Дія починається буквально через 15...20 хвилин. Тому шо під язиком проходять кровеносні судини і ліки швидко всмоктуються в кров. Якщо ще є шалений пульс (під 100 і вище) - під язик половинку таблетки карвєдилолу-12,5 (ітогово 6,25мг). Воно разом і тиск знижує, и частоту пульса знижує. І обов,язково треба після прийому тих ліків хоч півгодини розслаблено полежати. Ніякої фізичної напруги. Дія ліків десь 6...8 годин.
Чому так впевнено раджу? В 2016-му переніс важкий інфаркт. З того часу близько півтора року буквально "вчився ходити" і жити по-новому. Лікар, який "витягував" мене знову на цей світ перед випискою додому дав кілька цінних порад. Серед них - і ті, шо я тобі порадив.
По можливості перевір кров на густину. Можливо, прийдеться розріджувати (теж наслідок ковіду). Ну то вже сімейний лікар повинен знати.
Дякую Вам! :drinks: Бачу кваліфікованого хворого. Після обширного інфаркту мій батько теж такі ліки має, бачу знайомі назви. На вихідні запланував зібрати собі аптечку в кишеню типу "швидка допомога". Щоби SOS-картка, ліки і всьо, шо полагається.

Цитата: Sergik32 від 21 Січня 2021, 11:28:11
мдааа, напевно здорових людей уже не залишилось, у кожного є що написати. Ще до 30 не звертаєш нінащо уваги, а от коли вже за 40 то вже кладе і ложить.
У фейсбуці в моїх групах вже усі, як пенсіонери, обговорюють здоров'я, лікування і підготовку до загробного життя. Спочатку ганяли мене, як панікера, а після смерті спільної знайомої масово почали йти до лікарів, діагностуватись і лікуватись.

Цитата: Алекс від 21 Січня 2021, 17:59:21http://www.kvint.md/ru/produktsiya/
То сепаратисти, хай їм грець.

Дякую усім за підтримку! :drinks: Молимось, діагностуємось, лікуємось - і зустрінемось.

drone

Цитата: Toris від 21 Січня 2021, 21:46:46
У фейсбуці в моїх групах вже усі, як пенсіонери, обговорюють здоров'я, лікування і підготовку до загробного життя. Спочатку ганяли мене, як панікера, а після смерті спільної знайомої масово почали йти до лікарів, діагностуватись і лікуватись.
Как человек которому надиогнастировали ГБ в 23-и год скажу, что украинская медицина - это  :facepalm: Пить таблеточки прописывали все вплоть до областного кардиодиспансера. Потом плюнул на всю вертикаль и съездил в Киев на прием в профильный институт. Бабушка советской закалки посмотрела на кучу бумажек, повздыхала, положила на кушетку, пощупала живот и сказала, что проблемы у меня с ЖКТ прописав диету. Сел на диету и постепенно давление пришло в норму без всяких там таблеток. То есть похоже диагноз должен было бы быть "вторичная гипертензия", а не ГБ.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

Цитата: drone від 21 Січня 2021, 22:25:27пощупала живот и сказала, что проблемы у меня с ЖКТ прописав диету. Сел на диету и постепенно давление пришло в норму без всяких там таблеток. То есть похоже диагноз должен было бы быть "вторичная гипертензия", а не ГБ.
А що за дієта?