Sensович Toris'а

Автор Toris, 19 Лютого 2021, 22:25:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Toris

Цитата: romuald від 17 Червня 2021, 19:50:28Тепер, в новий гараж, треба зварити (купити) буржуйку на зиму...ну і дровець заготовити...
Там поруч багатоповерхівка, люди живуть. Візьмуть і двері заварять. Не буду буржуйку ставити! :-D

Ivan1988

Цитувати виділенегараж металевий. Сталевий лист 6 мм товщиною
Нічого собі. Куленепробивний гаражик. В мене з профнастилу 0,45 мм.

Цитувати виділенеВсередині обшитий дошками. Тепло.
Тепло бо літо на дворі. Якщо не опалювати то взимку буде холодно чим би він не був оббитий.

Цитувати виділенеЗдається, навіть можна буде відкрити двері з обох сторін.
Так дивно звучить. Просто звик, що я собі зробив гараж шириною 4,5 метра, а ворота 3 метра шириною, навіть п'яний не промажу))

Цитувати виділенеЯк звикну, що у мене є гараж, буду тренуватись заїжджати туди Сенсовичом. Поки що незвично. :dunno:
Звикнеш швидко. Відпочиваю на Азовському морі 11-й день, Славута ночує на дворі під двором, оце дійсно незвично, заснути не можу, переживаю як там вона без комфортного гаража))

Toris

Цитата: Ivan1988 від 22 Червня 2021, 16:05:57Сначала нашел в интернете заводскую серийную последнюю прошивку на Сенс, там уже УОЗ был выше старой прошивки на 3,5 гр. во всем диапазоне. Потом для 2-го режима согласно выше выложенного графика поднял УОЗ в диапазоне 0 -  3800 об/мин, дальше УОЗ совпадает с бензином. Получилось сразу классно и по динамике, тяге, расходу.
І на холодний двигун не ковбаситься на холостому ходу?

Ivan1988

Цитувати виділенеІ на холодний двигун не ковбаситься на холостому ходу?
Та нет, нормально работает. А что имеется ввиду "ковбаситься"?

Toris

Цитата: Ivan1988 від 23 Червня 2021, 11:05:40А что имеется ввиду "ковбаситься"?
Вібрує, душиться, хоче заглохнути та інша нестабільна робота.

Ivan1988

Цитувати виділенеВібрує, душиться, хоче заглохнути та інша нестабільна робота.
А Сенсович что так работает на холостых?

Toris

Нє, Сенсович поводиться зразково або косить під зразкового. :-D Рівненько гудить і старається не заглохнути. Молодець він у мене.

Хочу Вашу прошивку йому залити, але якось страшно. Ніколи не прошивав BIOS автомобілю...

Toris

Замінили оливу в моторі. Розпиляли старий фільтр, ніколи вживу не бачив. Цікаво.

В ремонтера сьогодні день ланоса: переді мною виїхав сенс, заїхав сенсом я, потім під'їхав на ланосі давній знайомий, не бачились цілу вічність. Думаємо про встановлення напису Daewoo на гаражі ремонтера. :-D

Пробіг. Фотки. Все буде. :)

Робота 200 грн.

Ivan1988

Цитувати виділенеХочу Вашу прошивку йому залити, але якось страшно. Ніколи не прошивав BIOS автомобілю...
Все когда-то бывает впервые. Посмотри видео, многое станет понятно.

Как надумаешь обращайся, чуть подправлю под Сенс, а именно тарировку датчика скорости (хотя я теперь не знаю как оно с КПП от Ланоса) и комплектацию Сенса верну (остальное одинаковое).
Но чтобы работал 2-й режим, нужно замкнуть 42-ю ножку Микаса 7.6 на массу. Для автоматизма подключаем через 4-х контактное реле, реле  запитуем от электроклапана редуктора ГБО.

Ivan1988

Цитувати виділенеЗамінили оливу в моторі.
Цитувати виділене200 грн.
Что это за масло такое за 200 грн???

Romka

В мене без прошивки під газ після самостійного налаштування теж не ковбасить і що?
Це не показник.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Ivan1988

Цитата: Romka від 23 Червня 2021, 21:50:59
В мене без прошивки під газ після самостійного налаштування теж не ковбасить і що?
Це не показник.
Ну так мы не об этом. Прошивка под топливо "пропан-бутан" по сути меняет только УОЗ, а цель - увеличение мощности на некоторых режимах и снижение расхода топлива. Нестабильный холостой то из другой оперы: железо или настройки топливоподачи в блоке ГБО.

Toris

Цитата: Ivan1988 від 23 Червня 2021, 21:38:09Что это за масло такое за 200 грн???
Це робота (вже уточнив моє повідомлення). Я трохи двигун і підкапотку облив маслом, коли минулого тижня доливав без лійки. Заодно відчистили.

Toris

То у мене після карбюратора такі поняття про "ковбаситись". Бачу вже, що з інжектором якось ніби зручніше все, не треба нічого ловити, "мозги" усе самостійно зроблять.

Цитата: Ivan1988 від 23 Червня 2021, 21:35:21Как надумаешь обращайся, чуть подправлю под Сенс, а именно тарировку датчика скорости (хотя я теперь не знаю как оно с КПП от Ланоса) и комплектацию Сенса верну (остальное одинаковое).
Датчики швидкості однакові і в ланосах, і в сенсах, і в славутах з тавріями: шестерня якась на скількись там пелюсток (десь на ланос-клубі вичитав).

Уже просю Вашу правильну дворежимну прошивку для МИКАС 7.6. :thank_you:
Вона багато важить?

Ivan1988

Цитувати виділенеУже просю Вашу правильну дворежимну прошивку для МИКАС 7.6. :thank_you:
Вона багато важить?
Та не много. Напиши адрес эл.почты. Завтра поищу на компе. И для уточнения. Лямбда-зонда нет? Клапана абсорбера нет? Потенциометр СО есть?
Кондиционер в прошивке тоже по умолчанию выключен, если вдруг будешь ставить нужно будет поправить и заново залить.