Прививка от COVID-19

Автор YDoron, 05 Лютого 2021, 10:56:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ivan1988

Цитувати виділенеЧесне слово, як дiти.  :facepalm:
Не то слово. Мне напоминает одну фразу
Цитувати виділенеТам я был против КГБ, а здесь я против ЦРУ
Так званным "антивакцинаторам" главное быть против, а против чего не важно. Я думаю если бы ввели запрет на вакцинацию они бь тоже были против)))

ВКБ

Кажуть вакцинують для непоширення. Та нє, щоб не здохнуть. Захист населення. Він і на вакцинованих пепеноситься, тобто зараження всіх без варіантів. Очікує лише переохолодження до цокоту в зубах і ломає легені. Тому не для непоширення, а для постфакиум при пневмонії ласти не склеїти.
Мотивація така має бути: хтотне має сертифікат, тому лікування за власний кошт по кошторису МОЗ, а це пару тис $. Безоплптно лише виписати довідки. А так хай хто не хоче не вакуцинується.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Цитата: SWarlock від 11 Листопада 2021, 19:19:12
Народ, вы о чем? Прививаться или нет?
По себе скажу,что я, как законопослушный гражданин, летом сделал 2 прививки Пфайзер. Получил электронный сертификат. Но дело не в нем.
Недавно я только по тому, что у меня временно пропали вкусовые ощущения (не работает у меня нюх уже очень давно и совсем по другой причине), я понял, что перенес ковид. На ногах,на работе, на свежем воздухе, с нелегкими физическими упражнениями.
Не знаю как бы я перенес (и перенес ли бы) в своем возрасте и с хроническими болезнями вообще эту болячку.
Надеюсь, мой опыт поможет людям определиться: нужно ли вакцинироваться.
Чесне слово, як дiти.  :facepalm:
Я так переніс легко до вакцинації з тими ж ознаками. І не укрило бо не було пневмонії. Тобто якщо не переохолодив торс то ковід минає і косе саме тих хто підхватив звичайну пневмонію. Тому як до так і після прививки ковід таки є, і є сподівання що пом'якше і при переохолодженні.
Згадайте себе, кого укривала пневмонія то полюбому або на протягу були, аботна холоді з мокрою спиною, або пепеохолоджені ноги мокрі.

Serg_

Думайте ;)

Страна

Привито
%

Болело
%

Умерло
на млн

Украина   

20,0%

8,0%   

1917

Болгария

22,9%

9,3%   

4286

Румыния   

36,6%

8,9%   

2691

Польша   

52,5%

8,2%   

2050

США      

57,9%

14,0%

2277

Чехия   

57,9%

17,4%

2925

Израиль   

63,7%

14,7%

890

Франция   

67,1%

10,9%

1725

Германия

67,3%

6,0%   

1169

Великобр

67,9%

14,0%

2115

drone

Похоже (родственник болевший после меня сдал положительный тест на антитела), переболел я страшнющей ОРВИ-19. Цельных 5 дней простуды вместо обычных 4-х, да еще дня 3 слабости. Ужасная болячка из-за которой нужно обколоться разной экспериментальной жижой содержащей мутагены.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Toris

Годину тому пфайзернувся другою дозою.

Цитата: drone від 18 Листопада 2021, 13:08:36переболел я страшнющей ОРВИ-19. Цельных 5 дней простуды вместо обычных 4-х, да еще дня 3 слабости. Ужасная болячка из-за которой нужно обколоться разной экспериментальной жижой содержащей мутагены.
Маєте щастя, що Ваш організм нормально пережив заразу. Мій організм просився до лікарні. А з десяток ближніх знайомих взагалі не вижили.

drone

Дело не в везении. С тех пор как два года назад я начал принимать контрастный душ простуда и сократилась с 10-14-и дней до нынешних 4-х. Черт знает сколько я бы провалялся если бы не занимался профилактикой.

Toris

Є таке діло. Тренування підіймають імунітет, перевірив на власному організмі.
А ще бувають люди, які у самому кодлі - а в них ні симптомів, ні хвороби, ні антитіл.

vladishtm

Умирают же не от болячек, а от того, что организм не в состоянии справится с болячкой. А у кого справляется -живут.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

stepankarcev

Цитата: drone від 18 Листопада 2021, 13:08:36
Похоже (родственник болевший после меня сдал положительный тест на антитела), переболел я страшнющей ОРВИ-19. Цельных 5 дней простуды вместо обычных 4-х, да еще дня 3 слабости. Ужасная болячка из-за которой нужно обколоться разной экспериментальной жижой содержащей мутагены.
Не все так легко переносят. Да и осложнения никто не отменял, в том числе и немного отложенные и очень серьёзные

_Oleksandr_

Цитата: stepankarcev від 19 Листопада 2021, 14:45:51
Цитата: drone від 18 Листопада 2021, 13:08:36
Не все так легко переносят. Да и осложнения никто не отменял, в том числе и немного отложенные и очень серьёзные
Беда короны как раз таки в том что переносят все по разному. Человек даже может не знать, что он болеет и спокойно ходить и заражать окружающих (из которых явно найдутся те, которым лучше бы не болеть). Им стоило бы от него держатся подальше (как если бы человек чихал/кашлял или вовсе сидел дома), но т.к. симптомов нет - никто не бережется.

ВКБ

Як клубство вважає, щеплення зменшує розповсюдження, чи лише запобіднмк для кожного громадянина від леиальності чи інвалідності? Чи зміцнення суспілтства не в ерозповсюдженні, а в індивідуальній захищеності. Що каже наука? Вбиває в суспільстві чи захища індивідуально, що в сукупності як нерозповсюдження трактуться?

Мені це нагадує щеплення як білий скафандр напівпрозормй, але таки є, який захища ніби то конкретну особу, але та особа носе на себе ковід як пилюку та все одно її переносеі струсює на контактну особу і щеплення не чисте скафандр, лише як індивідуальний захист.

Toris

Щеплення - то тренування організму на вірус. Тобто кожному індивідуально.

А статистично це буде відображатись у відсотковому зменшенні важких та середніх випадків, що зменшить навантаження на систему охорони здоров'я.

До речі, в Ізраїлі дослідили статистику і виявили, що протиковідний імунітет, отриманий шляхом захворювання та одужання - кращий, ніж після вакцини без захворювання. Інформацію отримав у Ютубі від доктора Петрика, який посилається на препринт якогось правильного медичного журналу.

І ще про особисті враження від Пфайзера: першу дозу організм пережив за два-три дні з маленькими ефектами, а другу дозу взагалі символічно. Роблю висновок про те, що після хвороби мій імунітет нормально розібрався з тим Пфайзером. Маю думку наступного разу спробувати якусь іншу вакцину, щоби організм тренувався на різних варіантах.

drone

Цитата: ВКБ від 22 Листопада 2021, 13:28:23
Як клубство вважає, щеплення зменшує розповсюдження, чи лише запобіднмк для кожного громадянина від леиальності чи інвалідності? Чи зміцнення суспілтства не в ерозповсюдженні, а в індивідуальній захищеності. Що каже наука? Вбиває в суспільстві чи захища індивідуально, що в сукупності як нерозповсюдження трактуться?

Мені це нагадує щеплення як білий скафандр напівпрозормй, але таки є, який захища ніби то конкретну особу, але та особа носе на себе ковід як пилюку та все одно її переносеі струсює на контактну особу і щеплення не чисте скафандр, лише як індивідуальний захист.
Что такое "прививка"? Это введение в организм обезвреженного штамма вируса на котором тренируется иммунитет. Научившись ликвидировать его он запоминает алгоритм и в будущем при попадании живого вируса этого штамма легко с ним разбирается. При этом с другими штаммами он может и не разобраться. Вирус ОРВИ мутирует очень быстро из-за широчайшего распространения с низкой летальностью. Потому классическая прививка протухшим штаммом двухлетней давности - это лишь способ ускорить мутацию резистентных штаммов.
Что ж до инъекций мутагенов, то они действуют иначе. Мутаген проникает в клетки, они мутируют и начинают вырабатывать антитела. Иммунитет в этом процессе не участвует. Потому после "протухания" антител человек остается все так же восприимчив к вирусу, как сразу же остается восприимчив к резистентным штаммам. При этом в первом случае есть хоть вероятность того, что иммунитет научится бороться с резистентным поменяв лишь малую часть алгоритма выращивания антител к известному штамму, а во втором иммунитету нужно разбираться с нуля
В общем и целом из написанного выше очевидно, что прививки против ОРВИ лишь увеличивают продолжительность и массовость эпидемии. Об этом сразу же говорили профессиональные вирусолога. Например, Люк Монтанье,  лауреат Нобелевской премии за открытие ВИЧ.

Володимир

Цитата: Toris від 22 Листопада 2021, 14:10:13І ще про особисті враження від Пфайзера: першу дозу організм пережив за два-три дні з маленькими ефектами, а другу дозу взагалі символічно. Роблю висновок про те, що після хвороби мій імунітет нормально розібрався з тим Пфайзером. Маю думку наступного разу спробувати якусь іншу вакцину, щоби організм тренувався на різних варіантах.
Я з жікною та сином вакцинувались модерною, то навпаки, перша доза майже символічно, а друга то один день сиділи на парацетамолі, до цього більше ніж півтора року тому хворіли ковідом.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion