Вопрос-ответ

Автор Vitaliy., 18 Лютого 2015, 10:52:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Алекс

Здоровеньки були !
Как эта хрень -вытаскиваетцо,декоративная накладка ?
Сломался ручка крана печки -от чего может подойти ?
Знаю шо лазил там,вроде ...
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Цитата: Алекс від 19 Квітня 2022, 08:23:38
Здоровеньки були !
Как эта хрень -вытаскиваетцо,декоративная накладка ?
Сломался ручка крана печки -от чего может подойти ?
Знаю шо лазил там,вроде ...
Витягуєш крутилку вентилятора, потім треба пірнути рукою під торпеду, можливо це буде легше зробити знявши приборну панель, через утворившийся отвір буде доступ. Там в тій пластмасі внизу по краям є два хвостика з зацепами, їх потрібно піднімати догори і одночасно тиснути на них щоби виходили з отворів в панелі, але тиснути без фанатизму щоби не поламати, тому процедуру бажано робити коли тепло, в холод пластмаса може поламатись.

Тут https://zapchastizaz.com.ua/zapchasti-tavriya-slavuta/4890-oblicovka-bloka-upravleniya-otopitelem-lyuks-11021-5325108 можна глянути як виглядає та пластмаска.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

NepOne

доброго времени суток, такой вопрос можно ли использовать датчик температуры с инжекторной славуты на карбюраторе ?

Володимир

Цитата: NepOne від 19 Квітня 2022, 20:54:48
доброго времени суток, такой вопрос можно ли использовать датчик температуры с инжекторной славуты на карбюраторе ?
На інжекторі два датчика температури, один вкручений в головку для показометра на панелі, нічим не відрізняється від карба, а інший на лійці для блока керування інжектором, то на карбі нема куди підключити.

NepOne

"На інжекторі два датчика температури, один вкручений в головку для показометра на панелі, нічим не відрізняється від карба, а інший на лійці для блока керування інжектором, то на карбі нема куди підключити."
Ну не совсем, я ниже фото приложу со своего двигателя, диаметр отверстия меньше чем для датчика тм-100(такой на карбюраторной стоит). Собственно я долго думал над этим, может кто то знает аналог, я нашел нисановский(facet 73078), он по диаметру и контактам подходит, но будет работать как нужно хз

Володимир

Це щось нове, в мене на інжекторному двигуні в тому місці на приборку стоїть такий https://zapchastizaz.com.ua/zapchasti-tavriya-slavuta/5868-datchik-temperatury-karbyurator-avtopribor-tm100a-3808000

Wildchild

Підкажіть по релюшці ручніка:якого кольору дріт на яку клємму чіплять? Там три проводи: подвійний зелений, блакитний та помаранчевий.
І друге питання: чи може ця релюха якось бути під'єднана не тільки на ручник, а ще й на сігналку, а саме примушувати габарити блимати при відкритих дверях?
Після незграбних маніпуляцій з тією висячою під торпедою релюхою, і лампа ручніка не горить, і перестали габарити моргати при відкритих дверях і клацання нема.

vladishtm

Це якийсь колхоз самопал?  :dunno: в себе таких реле ніколи не бачив.   А   фото або зменш, або заховай під спойлер
Spoiler
[close]
отакий
Бо ти зробив сторінку на форумі потворною по ширині і не читаємою
ps
Виходить я не правий по колхозу, судячи зі сжеми від Kudrik https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12485.msg560385#msg560385 .
Але в мене на 1.3 наче такого реле немаэ, хоча теж наче 216схема. Чи воно таки Э?
Не автоєлектрик, читаю такі схеми важкувато, (хоча треба ж читати їх) як ось на наприклад наведеній від Kudrik , - провід "О"
(який подає массу з вимикача ручника) приходить на "+" цього реле? я такого позначення не можу второпати
А яка логика дії цього реле? навіщо воно? Зобовязує стати на ручник щоб працювали якісь світлові прилади,?

Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Kudrik

Цитата: vladishtm від 30 Квітня 2022, 20:46:07? Там три проводи: подвійний зелений, блакитний та помаранчевий.....

В красном круге

Kudrik

8
Цитата: vladishtm від 30 Квітня 2022, 20:46:07- провід "О"

Оранжевый.(рос) - помаранч.

Wildchild

Цитата: vladishtm від 30 Квітня 2022, 20:46:07

А яка логика дії цього реле? навіщо воно? Зобовязує стати на ручник щоб працювали якісь світлові прилади,?

Я так розумію шо завдяки йому, при затягнуому ручнику, лапочка на приборці не горить статично, а моргає. Але в мене ще є підозра, шо до нього якось підв язали ще й функцію сигналки - коли відкриті двері, потягом 30 секунд моргають габарити і щолкає релє.

vladishtm

Цитата: Wildchild від 01 Травня 2022, 13:19:17при затягнуому ручнику, лапочка на приборці не горить статично, а моргає
в моїй 1.3Li 2010року вип., таких не  спостерігав.  Поставив на ручник -лампочка горить постіно на приборці,  двері ніяк на аварійку не впливають.
Хоча моргаюча лампочка ручника мабуть є більш інформативно. Бо таки бувало що можу поїхати на ручнику  :wallbash: - поки ще не стікий рефлекс правої руки перед зрушенням.  :wallbash:  :hysterics:
Можливо це була якась вимога  на експорт  :dunno: але наче і в іномарках такого щоб відкрив двері і замигала аварійка поки не наблюдав.
Славута 1,3Li 2009

Wildchild

Цитата: vladishtm від 01 Травня 2022, 21:24:12
Цитата: Wildchild від 01 Травня 2022, 13:19:17при затягнуому ручнику, лапочка на приборці не горить статично, а моргає
в моїй 1.3Li 2010року вип., таких не  спостерігав.  Поставив на ручник -лампочка горить постіно на приборці,  двері ніяк на аварійку не впливають.
Хоча моргаюча лампочка ручника мабуть є більш інформативно. Бо таки бувало що можу поїхати на ручнику  :wallbash: - поки ще не стікий рефлекс правої руки перед зрушенням.  :wallbash:  :hysterics:
Можливо це була якась вимога  на експорт  :dunno: але наче і в іномарках такого щоб відкрив двері і замигала аварійка поки не наблюдав.
Моргання габаритами то опція налаштування сігналки. Приклад іномарок де таке є майже на всіх моделях - Джилі

vladishtm

Цитата: Kudrik від 01 Травня 2022, 12:11:34

8
Цитата: vladishtm від 30 Квітня 2022, 20:46:07- провід "О"

Оранжевый.(рос) - помаранч.

Та я це зрозумів. Тому і написав що мені дивно, на "+" реле провід "О" привів з концевика-ручника масу "-"
Це ж реле на "постоянку" раз є "+""-", а літера "З" то мабуть  - зелений, і як розумію це "плюсовий" після перемикачів.
То чому було не посадити на реле плюс на "+" а мінус на "-" реле :dunno:
По схемі? вами наведеній? також не бачу в ній концевики дверей щоб виконувалась умова для
Цитата: Wildchild від 01 Травня 2022, 13:19:17ще й функцію сигналки - коли відкриті двері,
потягом 30 секунд моргають габарити і щолкає релє.
Можливо є десь ще частина схеми? Мабуть мені треба уважніше подивитись під торпедо в районі охр. сигн. Можливо і в мене є якесь реле там.
Контакт "L" на цьому реле -це якесь маркування лінії сигналки?
Славута 1,3Li 2009