Указатель поворотов. Периодически не мигает или часто мигает

Автор Влад, 28 Лютого 2009, 00:50:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

Цитата: artem.krulДо речі, у мене ще проблема із заднім ходом, не горить світло, при задньому ходу, маю на увазі задні лампочки заднього ходу, при чому вже давно, міняв запобіжник, думав, що в цьому проблема - не помогло. Підкажіть в чому причина може бути? Сорі що не в тему, просто тему про задній хід не знайшов.
Внизу на кпп спереду  біля термостата стоїть  вимикач  задного ходу, до нього підходять два проводки, на одному  при включеному запаленні буде напруга+, замкни їх і лампочки повинні засвітитись--якщо вони нормальні
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

ВКБ

Когда кажеться -  крестится надо. А делать конкретные действия и включать мозг. В Славуте возможно ВСЁ.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрій

І не кажи. Іноді шківи великувати потрапляються :)

[img]http://s

Артем

Ітак поміняв я реле. Купив дві штуки на всяк випадок. Поміняв запобіжник на новий. перша релюшка стала на місце, все класно, поворотники працюють, але є один прикол - коли нажимаю на педаль гальма, чую реле цокає, спускаюсь, нажимаю педаль рукою, чую, цокає моя релюшка поворотів - оце прикол, хто знає чому так, при цьому все працює добре. Поставив другу релюшку - все ідеально, ну і вже нічого зайвого не цокає. Тпер ще одне, з попереднім реле, тим що оплавилося, повороти моргали дуже повільно, а тепер все як має бути, не дуже часто але і не повільно, коротше все ок. Тому дорогі знатоки))) виникло запитання. перше, чом та перша релюшка цокала, коли я на гальма нажимав, і друге, чому з попередньою релюшкою повороти так повільно і з великими інтервалами моргали, а з новою все ок, хоча і та і та вісьмьорочні -495 нового взірця, повністю ідентичні?

ВКБ

Сьогодня утром прикол. Пропали повороти. По дорозі на роботу замінив запобіжник 7,5А, пожертвував протитуманкою (дякувати кришці з малюнками від запобіжників).
Поставиви, запрацював як треба.Що це могло бути? Що чекати далі? Де коротке? Чи повториться?

Max 55

предохранители иногда вылетают, как правило, и за неправильного подключения дополнительного оборудования, перегружают цепь....

ВКБ

РН у меня 14,4 стоит, может біть причина. Но прездох - китай.

Александр

Решил поменять подрулевой переключатель света. Славута люкс подходят восьмёрочные. На рынке китай ужасного качества. Не рабочий сразу. У одного продавца есть похожие от Авео. Но другая форма рычага. Кто то ставил их ? Знаю, ребята берут на восьмёрку немного доработав.

YUKON

Цитата: Александр від 16 Листопада 2015, 10:54:12
Решил поменять подрулевой переключатель света. Славута люкс подходят восьмёрочные. На рынке китай ужасного качества. Не рабочий сразу. У одного продавца есть похожие от Авео. Но другая форма рычага. Кто то ставил их ? Знаю, ребята берут на восьмёрку немного доработав.
Постав з Калини і замарачуйся...і набагато зручніші ніж...оте...і допрацьовувавать нічого не треба!

Алексей

Александр

Вроде от Калины такой же как от Нивы шевроле. У нас в магазине 190грн. Щёлкают зачётно.

Алексей

YUKON

Цитата: Алексей від 16 Листопада 2015, 20:46:24
ну они стают и работают без проблем?
Да без проблем, я собі ставив, Вадим Кемел ставив! Подивись в мене в бортовику!
Ось - шоб даж не шукав - http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=3231.240

weel-san

Добрый день, возникла проблемка с поворотниками, не работает выключатель, с начала просто при повороте руля внутри что то прощелкало, звук как при отключении поворотника и как раз после этого перестали отключатся поворотники автоматом, если разбирать то на что обратить внимание??

Устинов Сергей

Заменить на новый и все. Там цена вопроса небольшая - бери не все в сборе, а только нужный переключатель.