Славута стандарт 1,2Si инжекторная

Автор liubechbad, 07 Лютого 2016, 20:06:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

А якби це був жигулик типу 01--06 та згадати ще як його там знімати, то згадав би не тільки виробників.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

liubechbad

Зняв стартер, відвіз електрику, той розібрав його, замінив втулки якоря та почистив п'ятаки - працює. Сказав, що стартер у мене нормальний,  але через зношені втулки брав великий ток і контакти підгоріли. Правду кажучи, коли прийшов у гараж, то стартер машину запустив, але я всеодно його зняв та відвіз на ремонт.
Коли залишав машину в гаражі, то закрив крани на мультиклапані балону, коли потім привіз стартер з ремонту, поставив його і перед виїздом став відкручувати крани на мультиклапані, то вискочило і кудись впало стопорне кільце на крані подачі газу на двигун - поки їжджу на бензині...... Всі поломки трапляються взимку ?!

liubechbad


Бред!Можешь и за колесо завести.Двигателю пофик что его вращает.
[/quote]
Прикольно, тепер буду знати як потрібно заводитись якщо що... :popcorm:

USSRMoto

Цитата: liubechbad від 11 Січня 2017, 22:37:11
інжектор кажуть краще не дьоргать
А чего лучше не дергать? Я правда не разу не пробовал еще на инже, но вродь ремень рвать не должно... по идее...

evgenij77

Страдает от дергания только ремень, а карб или инжектор абсолютно все равно

EvgenS

Цитата: evgenij77 від 20 Січня 2017, 18:14:46
Страдает от дергания только ремень, а карб или инжектор абсолютно все равно
каким боком страдает ремень???? :wallbash:  :fool: Он приводится в движение от шкива коленвала, а кто проворачивает коленвал (стартер, работающий двигатель, или через кпп с толкача) ему глубоко фиолетово, это его работа передавать вращение от коленвала к распредвалу :-D

EvgenS

Цитата: Salek від 20 Січня 2017, 21:01:36
Цитата: EvgenS від 20 Січня 2017, 20:47:48
каким боком страдает ремень????это его работа передавать вращение от коленвала к распредвалу
Умудряются цепь в движке порвать.
Разгонят на шнурке до 40км/ч и бросают сцепление на 1й скорости.Обычно диск рвёт,но бывает и хуже.
ну ты же выше правду про стеклянное изделие написал))))) :rofl: :rofl: :rofl:

liubechbad

Місяць тому в"їхали мені в правий бік, погнули пасажирські передні двері і трохи крило та задні.... відбувся переляком... Дякую Боже, що взяв грошима. Дзвонив консультувався з майстрами.... вирішив двері не рихтувати а міняти на нові. Купив двері, заїхав завіз машину......коли прийшла пора забирати, дізнався, що майстер вирішив двері не міняти а відрихтував старі (полінувався, з його слів). Так, що якщо комусь не дай Бог, треба, то продам передні праві двері (пасажирські) нові у транспортному грунті за 1300 грн.

liubechbad

Ого, глянув свій допис останній, виходить я рік машині нічого не робив, їздила як лялечка))) тьху - тьху - тьху. Всіх З Різдвом Христовим!!!!!!!!!!!!!!!!

liubechbad

Двері продав...  Замінив рульову рейку, рульові тяги, передні гальмівні диски, передні та задні гальмівні колодки, зробив розвал, приварив водійське сидіння.... Згорів знову сигнал... треба міняти. Після заміни колодок знову запрацював ручник.

Жулик

Конечно ручник заработал весь траб в гребаных роспорных планках, они не регулируются ( и при половине стертых колодок ручник уже не такой как при новых (((.

liubechbad

Пропав звуковий сигнал. Причину не встапновлював, бо вже раз міняв сам "гудок" - згорів, минулий раз купив подвійний і встановив без реле, на пряму підключив, от і подумав, що "гудки" погоріли, бо без реле..... навіть запобіжник цього разу не подивився.....   Купив нові "гудки", встановив , як годиться через реле... - не працюють.... Розібрався - нема контакту "з руля"... подивився як відремонтувати (трохи не розібрався) і вирішив знімати руля, щоб дібратися до язичка... Сіпав -сіпав того руля, і знизу бив, і на себе тягнув (гайку, як і попереджали повністю не скручував).... нічого не вийшло...... не йде ні трохи...  Що робити... сів ....ще раз перечитав поради, дивлюсь, а вмене "тубус" з перемикачами опущений. Підняв "тубус" під самий руль. Все запрацювало.  + стали вимикатись "поворотники" ))))) я думав, що на Славуті вони не вимикаються самі))))

liubechbad

Єдине, що залишилося питання: "Як, якщо треба буде, зняти того клятого руля?"........

Toris

Цитата: liubechbad від 15 Квітня 2018, 19:16:18Єдине, що залишилося питання: "Як, якщо треба буде, зняти того клятого руля?"........
Один тягне руль на себе, інший човпе молотком по короткому мідному пруту, який притулили до торця вала руля. Гайка на валу, щоби рулем зуби не повибивати. В мене не було мідної болванки, використовували щось стальне, але дуже акуратно, щоби вал не розвальцювати. За 5 несильних ударів руль зліз.

SWarlock

С недооткрученной гайкой взялся за руль, ногами уперся под педали и тянешь руль на себя. У меня получилось его снять на втором подходе. Правда, я гайки руками почти полностью закручиваю... :-D
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.