Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

Алекс

Ну это уже из пьесы Все яйца в одной корзине
Датчик может япать моцк,я менял его,датчик  ..точнее-меняли мне друзья ...данную простую операцию я выполнить не мог
БЕРЕГИТЕ ЗДОРОВЬЕ,ПАЦАНЫ...ШО ВАМ МАМА ДАЛА .. ;)
А масла априори не смешиваются .Только для доехать
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Алекс

Цитата: ВКБ від 26 Липня 2020, 19:47:53
Вікторе, сопливий датчик ще не змінив? От що що , а на нього як раз не думав коли були п'ятна мастила під моторним і літр втрати за місяць. Чуть мотор не розібрав ))
У мну из датчика текло по  кембрику на шрус ...вот веселуха намечалась ..
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Серёга

После такого ещё желательно промыть двигатель с промывкой
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Алекс

Цитата: Серёга від 26 Липня 2020, 19:55:24
После такого ещё желательно промыть двигатель с промывкой
Не обязательно ...масло как минимум опустилось до уровня веретенки
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

ВКБ

Про мастила мої в моєму бортовику тіпа.

А про двз таки було б бажано мати манометр в салон невеликий або гідравлічний або з офифровкою на панель щоб бачити що там з мастилом в зоні спрвцювання датчика, а то х.з...при 1 атм показує норм, а по паспорту 3..5 треба при 4000.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Серёга

Цитата: ВКБ від 26 Липня 2020, 20:04:34
Про мастила мої в моєму бортовику тіпа.

А про двз таки було б бажано мати манометр в салон невеликий або гідравлічний або з офифровкою на панель щоб бачити що там з мастилом в зоні спрвцювання датчика, а то х.з...при 1 атм показує норм, а по паспорту 3..5 треба при 4000.

Когда то купил дешевый фильтр, внутри заклинил клапан, масло начало выдавливать через резинку а лампочка так и не загорелась, потом слил пол литра что осталось в движке.

ВКБ

Отож...піною мастила лишкового давило на датчик 0,7 атм і він не реагував. А може таки був той тик що треба, бо конструктори впевнені, що якщо на хх в 1000об. даве при 80 градусах 0,7 атм..
то і при навантаженні і обертах в 4000 давитиме 3..5 атм...як пряма залежність .

Sergik32

це все танці з бубном вокруг да около, а тра танцювати з манометром
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Манометр то вже точно, а для індикування досить порогового.
Манометр в діаметрі з 5 копійок чи на індикацію було б суперово.

Серёга

Цитата: ВКБ від 27 Липня 2020, 08:41:19
Манометр то вже точно, а для індикування досить порогового.
Манометр в діаметрі з 5 копійок чи на індикацію було б суперово.

Что тут говорить сегодня на рабочем УАЗе дал клину двигатель, хотя по датчику на горячую давил 2, а щуп сухой

ВКБ

Цікаво що саме клімануло. Може корзина розсипалась, може маслонасос, може распредвал якщо ціпок,  тобто те що не пов'язано з коленвалом і корінними та шатунними і їх маслозмазкою. Позкажете що там.

Toris

У суботу, 01 серпня 2020 року, погнав я моє славутко до спеца датчик зняти, тиск поміряти і все таке.

Робили усе по рекомендаціях форуму: дітей відігнали і терпінням запаслись. Пробували різними ключами, але мучились доти, доки я не згадав, що треба ще й молоток. З молотком пішло діло. Датчик знявся без матюків.

У датчика світла пластмаса уже прокручувалась в металевому корпусі. Не дивно, що протікав.

Пробували манометра прикрутити - а саморобний токарний перехідник мав недостатньо конусну різьбу. Не ризикнули ми дати тиску.

Закрутив спеціаліст новий датчик, я загрів мотор - усе чотко, тиск низький показує при геть низьких обертах, хай 500 об/хв (на холодну пробував, десь градусів 40) - тобто датчик працює. При штатних 950 об/хв алярму немає. ВКБ вгадав. :drinks:

Мастило, фільтр - не міняв. Спец кривився на суміш мастил, але я не піддався. На майбутнє постараюсь не робити мікс, а поки що попробую поїздити. Для душевного спокою можна було би злити мастило і подивитись, чи немає згустків, але щось здоров'ям непевно почувався, то вирішив на потім. Досить однієї радості на один раз.

ВКБ

Насос масляний там з запасом в життя 1млн не менше. Найкращі умови купатись в мастилі при таких мушиних тисках.

Sergik32

ну всьо, все зіпсував, тут цікавість була що ж там за тиск у мемзах, а оказалось облом, непосозєрцали
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 03 Серпня 2020, 14:25:51
ну всьо, все зіпсував, тут цікавість була що ж там за тиск у мемзах, а оказалось облом, непосозєрцали
:(
Але у автолюба мінус проблема..камінь з души клац..