Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

drone

Угу. Так и вижу как теплая машинка заезжает в гараж, просыхает остывая и начинает жестко гнить в отличии от той, которая осталась стоять под дождем :-D :facepalm:
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Володимир

Цитата: drone від 20 Лютого 2021, 16:11:55
Угу. Так и вижу как теплая машинка заезжает в гараж, просыхает остывая и начинает жестко гнить в отличии от той, которая осталась стоять под дождем :-D :facepalm:
Все залежить від гаража, якщо сирий і не провітрюється, то в такому гаражі гниє швидше ніж на вулиці.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алекс

Машине гараж не нужен ,ей нужна крыша -заховаться от солнца и дождя .Гараж и одеяло нужно хозяину,водителю ..У мну за 15 лет сгнили только пороги,и то только потому шо я разгильдяй ...если б обработал то может и обошлось бы ..причем гнить начала сторона шо в тени ..солнечная позже
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

drone

Цитата: Алекс від 20 Лютого 2021, 19:20:11
Машине гараж не нужен ,ей нужна крыша -заховаться от солнца и дождя .Гараж и одеяло нужно хозяину,водителю ..У мну за 15 лет сгнили только пороги,и то только потому шо я разгильдяй ...если б обработал то может и обошлось бы ..причем гнить начала сторона шо в тени ..солнечная позже
Простой пример. Приезжаешь домой в -0 весь облепленный кашей. Выходишь из машины, закрываешь гараж. Открываешь утром, а от налипшего снег/льда только горочки под арками. Под навесом так не получится. В дождь, когда на улице ~100% влажность воздуха, примерно та же история. В гараж заехал, гараж подогрелся от двигателя и машина просохла.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Алекс

Цитата: drone від 20 Лютого 2021, 19:42:03гараж заехал, гараж подогрелся от двигателя и машина просохла
1 не выдавайте желаемое за действительное .Просохла и взопрела -это разные понятия
У гаража одна ценность -хранить .Но в нем очень удобно разбирать ,вдали от глаз
Впрочем,мы отвлекаемся от темы ..зараз пан Торис надерет холку
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Toris

Цитата: Алекс від 20 Лютого 2021, 20:26:37Впрочем,мы отвлекаемся от темы ..зараз пан Торис надерет холку
Бортовик - то як гараж, де мужики спілкуються. :drinks:

Купив-таки сенсовича. Бортовик ось тут: https://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=17358.0

User2108

Toris

Ой, так жалко славутки, що капЕць... Вчора аж сльози навернулись...
Поки що не продаю.
:download:

Володимир

Цитата: Toris від 22 Лютого 2021, 15:25:26
Ой, так жалко славутки, що капЕць... Вчора аж сльози навернулись...
Поки що не продаю.
:download:
Як віддаєш, то не шкодуй, бо потім новий власник нею не натішиться.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Дай для Кості нехай поангажирує пока його мотору жопа. А жаліти машину не треба, зробив свій вибір і все, винні в цьому тільки ми, бо ми тобі її насватали. То все єрунда, ну ти хоч проїхався по трасі, попробував як вона і що, які враження.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

User2108

Цитата: ВКБ від 22 Лютого 2021, 16:35:34
Я на карбі не шарю)).
А в запросі на аренду не було вказано, що тіки інж, тому арендуйте

Toris

Цитата: Володимир від 22 Лютого 2021, 16:01:01Як віддаєш, то не шкодуй, бо потім новий власник нею не натішиться.
Вчора проїхався сенсовичом, то трохи попустило від славутки. А поки робитиму КПП сенсове, то славутко буде в ролі піджопника.

Цитата: ВКБ від 22 Лютого 2021, 16:35:34Я на карбі не шарю)).
Справжні інжиніри їздять строго на карбах, бо саме на карбах є де розгулятись творчій мислі. ;)

ВКБ

Я не скажу що після іномарки свіжої не можу їхздить  в сдавуті. Навпаки як наче з танку на вєлік, особливо коли сам..легка на педалькі.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

Сьогодні на роботі оглядав нулячу свіжопригнану джипку Mitsubishi L200 2019 року. Фари лінзовані, по висоті десь у районі сонячного сплетіння, тобто якщо джипко прилаштується за славутком, то всьо. Розмір гуми 265/60R18. Задній бампер традиційно відсутній, зате є нормальний такий гачок зліва. З цікавістю чекаю сесії покататись.

Отаке, тільки кузов з портабельною будкою в рівень з дахом:
Spoiler
[close]