Sensович Toris'а

Автор Toris, 19 Лютого 2021, 22:25:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Хлопці, може, хто із Запоріжжя та Мелітополя і знає напевне: АвтоЗАЗ взагалі працює чи усе закрито і розпродано?

Бо в процесі моїх пошуків один з продаванів повідомив, що мав розмову з начальником одного з виробництв і той сказав, що обладнання давно продано та вивезено, а персонал на пенсіях або розрахований.

Ivan1988

 
Цитувати виділенеХлопці, може, хто із Запоріжжя та Мелітополя і знає напевне: АвтоЗАЗ взагалі працює чи усе закрито і розпродано?
В Запорожье ЗАЗ работает, выпускает понемногу автобусы, проводит крупноужзловую сборку Рено и Лада, а также выпускает некоторые запчасти. Персонала осталось не много, большую часть сократили. Всей информации конечно не знаю. За Мелитопольское подразделение ничего не знаю.
Там где я живу в г.Пологи (это 100 км от Запорожья) был раньше завод принадлежащий АвтоЗАЗу, на нем изготавливали пластмассовые изделия на авто, металоштамповочные изделия. Много мелочевки: фаркопы, багажники на крышу, канистры, шили чехлы и т.д.. Даже всем известные игрушечные пластмассовые модели запорожцев делали на нем. Но после кризиса завод сначала остановился, персонал сократили, потом через несколько лет начали вывозить оттуда огромные пресса, станки и другое оборудование. А год назад вообще продали одному местному предпринимателю. Теперь на его площадях обороудуют станцию техосмотра для грузовых авто, открыли отделения Деливери и ещё много площадей сдают в аренду.

ВКБ

Профспілки слабаки, ЖОВТІ, зрадники...самі себе добили.. своїх повноважень ,  народ темнийтут ясно, своєчасно не знайшли лідерів в профспілках. Немає такого щоб об.єднатись і маркетинг підсилити та замінити керівника, керувати підприємством через профспілки що передбачено законом, а тупо розтанули в проблемах. Шкода, завод це інструмент громади до нормального життя.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Toris

ВКБ, проблема лише у населенні, яке є vulgus profanum. Я чітко побачив це на прикладі колективу, де працюю: начальство і керівництво профспілки готові навіть до крайніх дій - а робочий люд жує соплі та ховається один за одного... :hysterics: Замість відстоювати своє - шукають легкої долі. Так і живемо...

vladishtm

Цитата: ВКБ від 12 Квітня 2021, 08:55:34Профспілки слабаки, ЖОВТІ, зрадники...самі себе добили.. своїх повноважень
Цитата: Toris від 12 Квітня 2021, 09:48:22ВКБ, проблема лише у населенні, яке є vulgus profanum.
А що б ми сказали про  Детройт.... а в Китаї мабуть найсильніші профспілки...... часи плинуть , можливо і теоріі потрібно переглядати...

Из Вики... "Во второй половине 20столетия из-за кризиса в американской автоиндустрии[2] и нефтяного кризиса 1973 года Детройт пришёл в упадок. Многие его заводы закрылись, население разъехалось, оставив целые районы города заброшенными. Тем не менее в Детройтском городском округе по-прежнему находятся правления автомобильных компаний Большой тройки: «Дженерал моторс» «Форд» и «Крайслер» — в Детройте, Дирборне и Оберн-Хилсе, соответственно[3].К 2008 году отрасль оказалась в кризисе. В результате, General Motors и Chrysler даже были объявлены банкротами, но благодаря государственным займам и реструктуризации, а в случае «Крайслера» и очередной продаже иностранному владельцу (Fiat) смогли выжить и снова начать развиваться."
Можливо головна наша проблема, що ми все валимо на папередников. Немає вчора, немає завтра -життя воно тільки зараз і в цю секунду. Посперечаймося про це з Сонцем?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Toris

Колись читав про скандали на АвтоВАЗі. В опщєм, жигулі стали непопулярні і керівництво заморочилось запиляти щось нове. А воно все'дно жигуль бракований на виході. Проблему підняли на рівень керівництва країни. Підтягнули Мерседес. Німці пошарились по заводу і винесли вердикт: ставимо роботизовані лінії, залишаємо 2000 робітників, а інші 58000 робітників скорочуємо. Росіяни "нє, нам так не підходить, треба ці 58000 людей кудись пристроїти". Мерседес сказав "ось вам!" і самоусунулись з проекту. Тоді керівництво РФ нагнули Рено пропозицією, від якої неможливо відмовитись - і процес пашол! Не знаю, чим там займається 60000 людей, чи скоротили кого? Але щось ребрендоване складають.

Думаю, що з АвтоЗАЗом та ж проблема: ринкова пропозиція ціни та кількості перевищувала попит, от і загнулось усе. І профсоюзи тут до самої сраки, якщо продукцію ніхто не купує.

Володимир

Цитата: Toris від 12 Квітня 2021, 11:37:18І профсоюзи тут до самої сраки, якщо продукцію ніхто не купує.
Щоби продукція продавалась, вона має бути якісною і за розумну ціну, а ЗАЗ робив гімно, а ціну просив як за мерседеса.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

#247
Цитата: Володимир від 12 Квітня 2021, 11:43:09
Цитата: Toris від 12 Квітня 2021, 11:37:18І профсоюзи тут до самої сраки, якщо продукцію ніхто не купує.
Щоби продукція продавалась, вона має бути якісною і за розумну ціну, а ЗАЗ робив гімно, а ціну просив як за мерседеса.

Ст.245 кзппу .значить не фільтрував колектив бухгалтерію на зазі бо рабами виховані, від того і бідні. Розділили і властвують одиниці і завдяки тим же рабам яких 95%. .. Закони обігнали ментал. Значить слабаки, не змогли зорієниуватись. Щодо детройта можлмво економіка, або влада місцева. Матьорих викусують і стадо розбігається. Значить це ступор і незнання кожного зі школи що їх мама родила не рабами. Чомусь самі наглі і гірші стають власниеами а задроти сикливі.
Опель завод німці десь в 2002 профспілки не дали ліквідувати, сказали..маркетик які ваші пропозиції? Єкономісти розрахували? Хто дуплить , ага ти, іди нахер. Все, почистили, поїхали далі працювати. Інженери там як боги...саме вони тягнуть в парі з економістами.

Підітожу, розсипаються заводи і профспілки не мають ораторських здібностей, бо воля профспілок то інтереси трудящих - значить трудящим не  треба.

Всі профспілки продажні праститутки..жовтющі і не виходять з посад )). І щиро хотіти і щоро робити різні речі.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

User2108

Цитата: Toris від 12 Квітня 2021, 11:37:18Думаю, що з АвтоЗАЗом та ж проблема: ринкова пропозиція ціни та кількості перевищувала попит, от і загнулось усе. І профсоюзи тут до самої сраки, якщо продукцію ніхто не купує.
Проблема ЗАЗ в тому, що васадзе тупо видоїв все до останньої гривні, без вкладання у розвиток і якість.

ВКБ

#249
Цитата: User2108 від 12 Квітня 2021, 13:30:12
Цитата: Toris від 12 Квітня 2021, 11:37:18Думаю, що з АвтоЗАЗом та ж проблема: ринкова пропозиція ціни та кількості перевищувала попит, от і загнулось усе. І профсоюзи тут до самої сраки, якщо продукцію ніхто не купує.
Проблема ЗАЗ в тому, що васадзе тупо видоїв все до останньої гривні, без вкладання у розвиток і якість.
А люди колоди дозволили. Не васадзе винен, а люди що дозволили. По закону при порушення колдоговору , а в ньому закладається розвиток, профспілка звільняє директора, тобто право підптсу і розпорядження нечинне..ппц короче,  (два тиждня на оскарження рішення профспілки ст.45 кзппу), блокує масові звільнення, може оперативно і негайно керувати підприємством і бере владу трудову в свої руки. Там всериться любий васадзе якщо людей прокачати законами і правами. Хохли програли і не знають що їх мама народила процвітати, а не гнити. Як можна грати в покер не знаючи поавил і логіки? Так і в житті. Винити себе!

Три прості питання: Славуту , таврію чи сенс , ланос законом заборонили випускати? Вони не продавались взагалі? Яка ціна б була лараз Славути? 6000$. І її б не браои як кожноденні тапки і як мінісмарткар? До біса тенденції світові...їсти треба людям однім і їздить іншим.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Serg_


О-ё-ё!!!
С этой коробкой машина станет динамичней,но менее экономичней.По хорошему надо и прошивку свою.
А что там со спидометром?Совпадает?

Лучше было уже Ланоса покупать.

Toris

#251
Цитата: Serg_ від 12 Квітня 2021, 20:27:01О-ё-ё!!!
С этой коробкой машина станет динамичней,но менее экономичней.По хорошему надо и прошивку свою.
А что там со спидометром?Совпадает?
Я теж так реагував. :-D
Економічність не бентежить особливо.
Навряд чи там спідометр співпадатиме. Будемо розбиратись по ходу. І з прошивкою теж.
Цитата: Serg_ від 12 Квітня 2021, 20:27:01Лучше было уже Ланоса покупать.
Да. Нового. З салону. Без пробігу. (сарказм, якщо що)

igo61

#252
Цитата: Serg_ від 12 Квітня 2021, 20:27:01
Лучше было уже Ланоса покупать.
Угу, у меня сотрудник купил ланоса из Польши с корейским ЭБУ. Теперь учит тот ЭБУ "разговаривать" с компом. Уже пятый месяц. ЭБУ машиной рулит , но общаться с внешним миром не хочет.  :-D ;)
UPD: Если шо, порт в ЭБУ не подпален, протокол обмена вычислить не может.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Замінити мікасом того корейця і розпинувати як слід для конекту. Ті самісяйця вийдуть. Лямбду лише 4 контактну втулить.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Serg_

Цитата: Toris від 13 Квітня 2021, 08:13:28Навряд чи там спідометр співпадатиме. Будемо розбиратись по ходу. І з прошивкою теж.
Да спидометр то таке.
А вот какую информацию получает Микас от датчика скорости?