Аммортизаторы

Автор Женя, 12 Липня 2008, 22:00:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Dimon4ik90

Цитата: $lavka від 25 Березня 2018, 13:08:00
Зачем менять корпуса ?
Агат какашка .
.    Потому что старый корпус уже ржавый. Хочу купить или агат красные или отдельно корпус и патроны клс

Dimon4ik90

Цитата: Серёга від 25 Березня 2018, 16:13:55
Цитата: Dimon4ik90 від 25 Березня 2018, 11:00:20
Здравствуйте. Столкнулся с такой проблемой, это с заменой передних амортизаторов на Славуте! Хочу поменять полность ,так как корпус амортизаторов ещё родной и менялись за 13 лет только вставки. Финансы поют романсы! :(  Каябу + корпуса амортизаторов для них я не потяну,а верней жаба давит это все купить. Остановился на Агат красные спорт,но и они качеством не блещут 50*50. Может повезти, а может и нет. Ещё такой выбор, как купить сами корпуса агат и поставить в них вставки KLS чуть дороже выйдет ,но  по отзывам KLS надежней. Вот обращаюсь к вам форумчане за советом!! Кто ездил на красных Агатах,а кто на  КLS?

Я себе поставил КLS на передок вроде нормало бегают
а пробег какой они прошли ? И как по ощущению ?

Серёга

Цитата: Dimon4ik90 від 25 Березня 2018, 19:40:49
Цитата: Серёга від 25 Березня 2018, 16:13:55
Цитата: Dimon4ik90 від 25 Березня 2018, 11:00:20
Здравствуйте. Столкнулся с такой проблемой, это с заменой передних амортизаторов на Славуте! Хочу поменять полность ,так как корпус амортизаторов ещё родной и менялись за 13 лет только вставки. Финансы поют романсы! :(  Каябу + корпуса амортизаторов для них я не потяну,а верней жаба давит это все купить. Остановился на Агат красные спорт,но и они качеством не блещут 50*50. Может повезти, а может и нет. Ещё такой выбор, как купить сами корпуса агат и поставить в них вставки KLS чуть дороже выйдет ,но  по отзывам KLS надежней. Вот обращаюсь к вам форумчане за советом!! Кто ездил на красных Агатах,а кто на  КLS?

Я себе поставил КLS на передок вроде нормало бегают
а пробег какой они прошли ? И как по ощущению ?

3000 км проехал. Эксплуатировал по хардкору вроде ничего так.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

YUKON

Цитата: Жулик від 20 Лютого 2018, 08:04:29
Та нам не интересно сколько они ходили, больше интересно ходовые качества.
Слухай глашатий форума, ти за себе постав підпис, і не лізь туди куди тебе не просять
Цитата: Жулик від 20 Лютого 2018, 08:04:29
У меня сзаду стоял агат завод, авто купил было 100тыс продал 250тыс, задние так и не менял, а от передние потекли (, поменял на бу агат красные ))) купил на форуме.
Если брать долговечность то агат наверно 4шт за цену кубов 2шт.
Ой мама дарагая...агат...верх інженерної мислі...я колись скидав фото червоних агатів...з передка...заклинили...мастєра тихо ржали з тих Агатів.
Каяба це перш за все комфорт в пересуванні...з-за цього всі і хотять Каяби...єдина достойна стійка...якби ще каяба була на задок...Славутка малаб гарну плавність ходу!

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Березня 2018, 09:36:58
Цитувати виділенеСлухай глашатий форума, ти за себе постав підпис, і не лізь туди куди тебе не просять
Тебя старого очкарика забыл спросить.

Ну о, хам і не васпітаний челавек!

Toris

Цитата: YUKON від 27 Березня 2018, 08:44:01Каяба це перш за все комфорт в пересуванні...з-за цього всі і хотять Каяби...єдина достойна стійка...якби ще каяба була на задок...Славутка малаб гарну плавність ходу!
А що, хіба немає Каяби на задок? :( Попередній власник протюнив мого Славутика на хазяйську машину (цемент, плитку підкинути до хати), а я гасаю порожняком - так Славутик жорсткий дуже. Хочу щось м'якеньке поставити...

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Березня 2018, 09:59:33
Цитата: YUKON від 27 Березня 2018, 09:54:56
Цитата: Жулик від 27 Березня 2018, 09:36:58
Цитувати виділенеСлухай глашатий форума, ти за себе постав підпис, і не лізь туди куди тебе не просять
Тебя старого очкарика забыл спросить.
Ну о, хам і не васпітаний челавек!
Я думал и тут спорить будешь  :rofl:
Ну про шо з тобою спорить? Ти хоч і єканамизсть, а толку "0"! Аналізу від тебе...аналогічно!
Треба тобі мать на 3-тю вищу йти...на факультет філології. Там тебе аналітикі навчать! :)

Toris

Цитата: Salek від 27 Березня 2018, 09:59:03
Цитата: Toris від 27 Березня 2018, 09:57:14А що, хіба немає Каяби на задок? :(
Нет :(
А шо ж дєлать? Попередник каже, що поставив амортизатори середньої жорскості від "десятки". Для мене вони зажорсткі.

YUKON

Цитата: Toris від 27 Березня 2018, 10:12:16
Цитата: Salek від 27 Березня 2018, 09:59:03
Цитата: Toris від 27 Березня 2018, 09:57:14А що, хіба немає Каяби на задок? :(
Нет :(
А шо ж дєлать? Попередник каже, що поставив амортизатори середньої жорскості від "десятки". Для мене вони зажорсткі.
Зайди на сайт СААЗа...там розписані зусилля на відбій по основним ВАЗ моделям. На більшості сучасних ВАЗів стоять стійкі від 10-кі. Алеж вони майже на 300 кіл важчі. Найближче ВАЗ авто по вазі 8-ка. От від неї тобі і треба брати стійки...а як тулилась пружина?...якась загадочна переробка.

YUKON

Цитата: Salek від 27 Березня 2018, 10:23:14
Цитата: Toris від 27 Березня 2018, 10:12:16
А шо ж дєлать?
У меня китай более 100т км живёт нормально.
И достаётся ему не слабо.
Ну погодся, це більше виключення, ніж правило!

Toris

Цитата: YUKON від 27 Березня 2018, 10:18:49Зайди на сайт СААЗа...там розписані зусилля на відбій по основним ВАЗ моделям. На більшості сучасних ВАЗів стоять стійкі від 10-кі. Алеж вони майже на 300 кіл важчі. Найближче ВАЗ авто по вазі 8-ка. От від неї тобі і треба брати стійки...
Danke shoen!

Цитата: YUKON від 27 Березня 2018, 10:18:49а як тулилась пружина?...якась загадочна переробка.
Не маю жодної уяви. Зовні передок виглядає нормальної висоти, а задок задертий. Попередник щось пробував пояснити, але я нічого не розумію, бо не бачив ще цього всього.

Toris

Мій "хірург" зараз свою автівку шаманить. Каже звертатись десь за місяць. Славутик жорсткий. Закинути йому 200 кг в багажник, чи що?

Як 2-3 пасажира на задок садовлю, то машина робиться м'якенькою, як "Волга".

YUKON

Цитата: Salek від 27 Березня 2018, 10:54:52
Цитата: Toris від 27 Березня 2018, 10:52:39
Попередник щось пробував пояснити, але я нічого не розумію, бо не бачив ще цього всього.
Наверно "домики".
У нас по ним спец есть :-D
Оуууу, йа-йаааа, натюрліхь! :-D :-D :-D
Хоча не виключено що встановились пружини від 8-го або 10-го ВАЗа. Дак ааа яяяккк? вони ж більші в діаметрі...ну як мінімум жорсткіші...вонож буде як табуретка...недай бог на швидкості попасти на пральну дошку...так і викінути з траси може!

Toris

Цитата: YUKON від 27 Березня 2018, 11:22:23Оуууу, йа-йаааа, натюрліхь! :-D :-D :-D
Хоча не виключено що встановились пружини від 8-го або 10-го ВАЗа. Дак ааа яяяккк? вони ж більші в діаметрі...ну як мінімум жорсткіші...вонож буде як табуретка...недай бог на швидкості попасти на пральну дошку...так і викінути з траси може!
Попередник каже, що від 10-ки. Так точно, як табуретка.

YUKON

Цитата: Toris від 27 Березня 2018, 11:31:27
Цитата: YUKON від 27 Березня 2018, 11:22:23Оуууу, йа-йаааа, натюрліхь! :-D :-D :-D
Попередник каже, що від 10-ки. Так точно, як табуретка.
В тебе дивлюсь тож папередніка треба лопатою тирити, щоб аж вкакунькався! Це ж треба отаку дурь втулити. Набери мож до нього, нехай віддіасть рідні пружини...да докупиш рідні стійкі...да поставиш...да будеш хоч норм їздити! Ну куди воно ото годиться, знову ліпити вазівські стійки на таке легке авто???