Подсветка замка зажигания

Автор Novak, 16 Березня 2018, 20:20:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Спостерігаю за срачем і поступово вималювались два споживчі погляди на славутки:
1. Мінімалістичні вимоги до автомобіля, як до штурмового мотоцикла, "лише необхідне, без чого не можна обійтись".
2. Вимоги комфорту: автомобіль має забезпечити максимальну зручність власнику, "купувався автомобіль для більш зручного життя".

Холіварити далі немає сенсу, оскільки любителі мінімалізму в крайніх проявах для полегшення маси знімають безшумку, пічку, задні сидіння, полицю, викидають аудіосистему, з приладів залишають лише спідометр, а температуру ОР визначають за допомогою рідинного рівня, який виводять у салон.

Комфортолюби фаломорфують від екстремальних мінімалістів. :wacko:

Toris

Цитата: Salek від 28 Березня 2018, 09:20:20Данный улучшайзинг к этому не относится.
У автора руки из правильного места,цели неочём.
В перші тижні славутопрактики я аж йоби гнув вголос, коли вранці натемно шукав, куди б того ключа встромити. То не туди, то не під тим кутом, то не так. Так що Новаку лайки, респект і уважуха.

Toris

Цитата: Salek від 28 Березня 2018, 09:33:30Это это на последнем месте что можно улучшить в славке.
Так він уже покращив усе, що не влаштовувало. Тепер добрався до підсвітки замка. :)

YUKON

Цитата: vladishtm від 27 Березня 2018, 22:27:39
Ага. Так. оце https://rozetka.com.ua/ua/xiaomi_redmi_5_3_32_black/p30394135/?dsl=ok&id=30394135&gclid=EAIaIQobChMI8si59ZeN2gIVL7vtCh2M6gw7EAAYASAAEgJozvD_BwE
Ціна не мала, але припустимо тим більш він   з Android 7.1
і повний фарш Стандарт зв'язку   3G (WCDMA/UMTS)   2G (EDGE)   4G (LTE)   GSM
То просто Резетка зажрана до ікоткі. Ось - ще кращий апарат за своїми системними можливостями, більшим дисплеєм але коштує значно дешевше - https://estore.ua/xiaomi-redmi-5-plus-3-32gb-gold/?utm_source=nadavi&utm_medium=cpc
А ось вже згаданий мною апарат - https://estore.ua/xiaomi-redmi-5-3-32gb-gold/
знову ж такі дешевше ніж на утиреній резетці. Ну і знову ж такі, це без вимог до кольору апарата. Якщо чорного кольру буде трохи дорожче!
Цитата: vladishtm від 27 Березня 2018, 22:27:39
Але ось чому я не дуже до смартфонів і планшетів - як навігатор вони будуть потребувати обовязкового доступу до інтернету на відміну від авто навігаторів.
Все вірно написав топікстартер, пан Новак, і до того ж додам, що покриття багатьох операторів моб. зв'язку в більшості нормальне ,а інтернет трафіку більшість з них дають "з головою"! Так що ніяких проблем я не бачу в принципі. Буде цікаво в практичному плані...обов'язково допоможу вибрати моб. девайс.

YUKON

Цитата: Salek від 28 Березня 2018, 10:03:08
Цитата: YUKON від 28 Березня 2018, 09:53:41
Буде цікаво в практичному плані...обов'язково допоможу вибрати моб. девайс.
Дилер Хiaomi :-D
Я сам являюсь власником моб. пристрою від цього бренду...інтересна, перспективна фірма (за 2 роки вийшла в топ 5 в світі по обьєму продажів моб. пристроїв). Начиння просто топ для кожного цінового сегменту. Тому і раджу людині, хочеться, як краще!

Novak

Цитата: Salek від 28 Березня 2018, 05:55:28
Цитата: Novak від 27 Березня 2018, 23:19:25

Задача простая. .
Никакая.
Есть более полезные вещи для улучшайзинга. ;)
Ага. И только мне решать, что улучшать B)

Novak

Цитата: Toris від 28 Березня 2018, 09:25:40
Цитата: Salek від 28 Березня 2018, 09:20:20Данный улучшайзинг к этому не относится.
У автора руки из правильного места,цели неочём.
В перші тижні славутопрактики я аж йоби гнув вголос, коли вранці натемно шукав, куди б того ключа встромити. То не туди, то не під тим кутом, то не так. Так що Новаку лайки, респект і уважуха.
:thank_you:
:-D А я начал поминать всех и вся, первой зимой, когда на ходу приходилось лапать полторпеды, чтоб найти переключатель печки или ползунок крана печки.  :-D Пришлось первую подсветку туда мастерить.

Novak

Цитата: YUKON від 28 Березня 2018, 10:08:37
Цитата: Salek від 28 Березня 2018, 10:03:08
Цитата: YUKON від 28 Березня 2018, 09:53:41
Буде цікаво в практичному плані...обов'язково допоможу вибрати моб. девайс.
Дилер Хiaomi :-D
Я сам являюсь власником моб. пристрою від цього бренду...інтересна, перспективна фірма (за 2 роки вийшла в топ 5 в світі по обьєму продажів моб. пристроїв). Начиння просто топ для кожного цінового сегменту. Тому і раджу людині, хочеться, як краще!
Поддерживаю. :ok: У самого такой. Достойно делают, ничего не скажешь. Одни их батареи чего стОят.

Toris

Цитата: Novak від 28 Березня 2018, 23:33:49:thank_you:
:-D А я начал поминать всех и вся, первой зимой, когда на ходу приходилось лапать полторпеды, чтоб найти переключатель печки или ползунок крана печки.  :-D Пришлось первую подсветку туда мастерить.
До речі, в літаках панель приладів підсвічують спеціальними ліхтариками під стелею, як сцену. :-D Зручно: видно і панель, і власні руки.

Vitaliy.

Цитата: Salek від 29 Березня 2018, 06:06:45
Цитата: Novak від 28 Березня 2018, 23:14:50

Ага. И только мне решать, что улучшать B)
Да на здоровье.Чем бы дитя не тешилось. :P
Зато у тебя что ни пост, то пустышка, без никакого полезного смысла. Лишь бы бульбы в воду пустить  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

vladishtm

Цитата: Toris від 28 Березня 2018, 23:43:22
Цитата: Novak від 28 Березня 2018, 23:33:49:thank_you:
До речі, в літаках панель приладів підсвічують спеціальними ліхтариками під стелею, як сцену. :-D Зручно: видно і панель, і власні руки.

Toris   - авіатор? чи MFS?
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Toris

Цитата: vladishtm від 29 Березня 2018, 22:10:27Toris - авіатор? чи MFS?
Торіс є натхненним поціновувачем авіації і любитель авіафестивалів з політушками. :) На віртуалки часу немає. А з якою метою цікавитесь?

YUKON

Цитата: Toris від 30 Березня 2018, 08:24:17
Цитата: vladishtm від 29 Березня 2018, 22:10:27Toris - авіатор? чи MFS?
Торіс є натхненним поціновувачем авіації і любитель авіафестивалів з політушками. :) На віртуалки часу немає. А з якою метою цікавитесь?
Щоб в подальшому тебе підколоти...зразу системний аналіз, потім синтез! :-D :-D :-D

Серёга

Подсветка очень хорошо сделана не колхозно. У меня стандарт попасть даже в темноте можно с закрытыми глазами, но вот сталкивался с люксовым замком там и днём приходилось нагинаться до уровня замка чтоб попасть в него, уж очень неудобно его расположили.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Володимир

Цитата: Серёга від 31 Березня 2018, 12:39:16
Подсветка очень хорошо сделана не колхозно. У меня стандарт попасть даже в темноте можно с закрытыми глазами, но вот сталкивался с люксовым замком там и днём приходилось нагинаться до уровня замка чтоб попасть в него, уж очень неудобно его расположили.
Не привик просто, я на замок не дивлюсь і попадаю ключем.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion