Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

стопудіво, цини у нас утворюються як грибок на мокрих стінах
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Задощило, закрутило, а яяяяяя, а яяяяя крутив Калину синюю... :rofl: Не пив, чес слово. :rofl:
Ну то таке, прилюдія...планував заздалегідь чергове маленьке ТО гальмівноі системи.
Купив літровіч синього Боша (все стараюсь щоб під колір авто  :-D, цінник 165 грн.) пройшовся по всіх пиптиках на колесах, все гарно відкрутилось. Стару рідину злив (відкачав) з бачка. Після обіду, в теплому боксі заміню повністю гальмівну рідину.
Фото:

Усьо, рідина замінена, дякую людині, що мені допомагала, процес пройшов бистро і чітко. З перекурами все заняло хв. 20-25.
Фото:

YUKON

Одне з моіх хоббі сьогодні збагатилось, приіхав з Алі красивезний брелок з лого ACDC.
Тепер авто упаковане :)
Брелок:

Лого на авто:

А ще, зараз читаю отаку рідкісну книжку:
:drinks:

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

YUKON

Toris

YUKON

Цитата: Toris від 28 Вересня 2018, 08:50:55
Теж полюбляю:

Рекомендую:

Мої найулюблені речі від ACDC!

YUKON

Сьогодні трохи попрацював в гаражі...замінив освітлення на лед ліхтарі...задоволений...переслідував певну ціль...правильна підсвітка підкапотного простору в разі необхідності проведення  там робіт.
Невеликій фотозвіт:

Всім дякую, за перегляд!

Toris

Цитата: YUKON від 30 Вересня 2018, 23:23:01переслідував певну ціль...правильна підсвітка підкапотного простору в разі необхідності проведення  там робіт.
Правильна підсвітка - це коли відсутні тіні при повноцінному освітленні. При макрозйомці фотографи надягають спеціальний кільцевий освітлювач на об'єктив. Це значить що має бути або спеціальна оправа на носа одягатись (типу окуляри), або над капотом має бути панель, яка світиться без точок.

В даному випадку цекй точковий прожектор має освітлювати виключно білу стелю і жоден промінь не повинен падати від матриці вниз - лише вверх, на стелю. Ви й самі бачите глибокі тіні на Вашому крайному фото. Це значить, що фотоапарат сфокусувався на яскравих поверхнях, діафрагма звузилась і в тінях уже нічого не видно. Око працює так само, тому все одно доведеться користуватись налобником, щоби побачити, що там у тінях.

Подивіться, як організовують освітлення в операційних для хірургів: там здоровенний масив з точкових віпромінювачів або взагалі матова світлорозсіююча панель.

Жулик

Тфу ты, шо ты тут зарядил.
Юрист же пишет! Ему свет тре шоб на щупе масло пасатреть а не сцепу менять  :facepalm:.
У меня когда то в гараже были проблеммы со светом, я фигонул пластинки по 4 диода в каждой и таких 8 штук + акб. Этого мне хватало шоб норм откр гараж в ночное время, смотреть масло и даже иногда порытся в гараже, + побухать с пацанами  :rofl:.
Сейчас со светом все норм, но тоже бывает. И вот прикинь розобрал я такой передок меняю аморты и тут куяк откл свет  :facepalm:, хай лед и не капец мошь и не для этого делалось нооо включил и оооо в гараже видно, + переносочку от 12в и ваше песня).
Сейчас как заезжаю, выкзжаю, пользую только лед, нах мне тот 220в еще плати за него). Я бы и солнечную панель поставил и лед полосы фиганул бы в алюминиевом профеле с розсеятелем, да спизять панель) это же гаражы.

Так шо Юристе, респект! Если перебоев с 220 в гараже нема).

YUKON

Перебоів немає, хіба ввечері взимку РЕС хрінню займається, відключає від електрикі, економить типа!
А так, все норм.
Пане Торісе, ну в тебе приклади. Операційна підсвітка. Я точно операцій проводити не буду. Да й то ж тік 2 прожектора, в мене ще 3 лед лампи в гаражі...а от вони світла(освітленості) дають немало. Просто робилось направлене світло, що поменьше шастати з переноскою, вона тож лед!
Фільтра газові, повітряний і салона вже можна замінити і без переноски, а от вже як лізти глибше, то да, треба переноску!
А так було, по всякій мілкоті треба, брати переноску.

Жулик

Таепткурвама опять за фитра гбо забувся шо тре паминять  :facepalm:, спс за подсказку  :-D.
Прошлый раз болтики М6 на редукторе под шестигранник ели откурил, закисли  :dunno:, помазал графиткой, думаю этот раз все будет чики-мони)

Toris

Цитата: YUKON від 01 Жовтня 2018, 13:49:14Пане Торісе, ну в тебе приклади. Операційна підсвітка. Я точно операцій проводити не буду.
Часом приймаю участь у чомусь такому, а там без правильної підсвітки навіть півлітра не допоможе:
Spoiler
[close]

YUKON

Цитата: Toris від 01 Жовтня 2018, 16:45:46
Цитата: YUKON від 01 Жовтня 2018, 13:49:14Пане Торісе, ну в тебе приклади. Операційна підсвітка. Я точно операцій проводити не буду.
Часом приймаю участь у чомусь такому, а там без правильної підсвітки навіть півлітра не допоможе:
Spoiler
[close]
:rofl: ви сам виходите, чи шукають МЧС-кі???
Цитата: Жулик від 01 Жовтня 2018, 14:02:03
Таепткурвама опять за фитра гбо забувся шо тре паминять  :facepalm:, спс за подсказку  :-D.
Прошлый раз болтики М6 на редукторе под шестигранник ели откурил, закисли  :dunno:, помазал графиткой, думаю этот раз все будет чики-мони)
Було раз таке, внутрішній шестикутник облизав, єль відкрутив сусід по гаражу, в нього там якійся гансоключ, по типу нашого трубного...тепер в запасі вожу 3 болта, ну його...щоб ще собі знайти пригоду на дупу.
Одне, що Славік, думаю на газовому краще взяти простий олівець і пів олівця стерти об різьбу бовтика...жиру там не треба!

Toris

Цитата: YUKON від 02 Жовтня 2018, 09:25:43:rofl: ви сам виходите, чи шукають МЧС-кі???
Виповзаємо самостійно, але дуже обережно і мовчки, як між розтяжками. Потім ні з ким не розмовляємо. Бо стрес. :drinks: