Вибрация руля

Автор dimas26, 10 Травня 2011, 19:49:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Wildchild від 23 Вересня 2018, 18:55:34
Разобрал на свою голову переднее колесо левое, с целью оценки состояния колодок и диска, собрал все обратно,с соблюдением меток между диском и фланцем, шпильками диска и отверстиями в бублике, вроде все учёл... теперь появилась вибрация непостоянная при сбросе скорости или на нейтралке. Закономерности между скоростью и иными факторами нет. Может появиться, а может и нет. Куда копать?
Попробуй відцентрувати тормозний диск відносно фланця, там шпильки мають зазор в 1 мм.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Wildchild

[/quote]Попробуй відцентрувати тормозний диск відносно фланця, там шпильки мають зазор в 1 мм.
[/quote]
Имеется в виду выствить диск так, чтобы шпильки не касались стенок отверстий во фланце?

Toris

Цитата: Wildchild від 23 Вересня 2018, 21:11:31Имеется в виду выствить диск так, чтобы шпильки не касались стенок отверстий во фланце?
Думаю, Владимир имеет в виду следующее:
1. Диаметр диска чуточку больше диаметра фланца.
2. Диск следует установить так, чтобы он выступал за фланец одинаково/равномерно по всей окружности. Т.е. диск не должен быть эксцентриком. Я делал эту процедуру при слегка затянутых болтах и шпильках, постукивая деревянным молотком по выступающих краях диска и прощупывая всю окружность диска чувствительными пальцами.

А зазор в шпильках Владимир упомянул для того, чтобы указать на возможность свободного перемещения диска.

Володимир

Цитата: Wildchild від 23 Вересня 2018, 21:11:31

Попробуй відцентрувати тормозний диск відносно фланця, там шпильки мають зазор в 1 мм.
[/quote]
Имеется в виду выствить диск так, чтобы шпильки не касались стенок отверстий во фланце?
[/quote]Затягуєш трошки болти М8, крутиш фланець і дивишся з якої сторони тормозний диск виступає більше за фланець, в тому місці постукуєш молотком щоби його змістити до осі обертання. І так граєшся доки диск при прокручуванні не буде літати відносно фланця.

ZaVa

Цитата: Володимир від 23 Вересня 2018, 11:16:07
Цитата: ZaVa від 22 Вересня 2018, 14:20:50
Я на своїх Барумах 160 йшов....
Правда не довго - хвилин 10....
Почала рости температура двигуна і напряженіє вокруг отвєрстія...
До чого я - вібрації не було, руля не трусило
:)
І як баруми тримаютьдороку, бо Сержік жаліється що плаває машина на них піся ВС-11?

Відмінно !!!
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Цитата: ZaVa від 21 Жовтня 2018, 03:39:11
Цитата: Володимир від 23 Вересня 2018, 11:16:07
Цитата: ZaVa від 22 Вересня 2018, 14:20:50
Я на своїх Барумах 160 йшов....
Правда не довго - хвилин 10....
Почала рости температура двигуна і напряженіє вокруг отвєрстія...
До чого я - вібрації не було, руля не трусило
:)
І як баруми тримаютьдороку, бо Сержік жаліється що плаває машина на них піся ВС-11?

Відмінно !!!
То кому вірити, таке враження що у вас різні шини.

Sergik32

вчора я перезувся у зимові колеса, то от і кажу, що баруми трошки вищі і мякіші і машина валькувата, а от на зимових іде і не шевелиця
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 23 Жовтня 2018, 12:40:22
вчора я перезувся у зимові колеса, то от і кажу, що баруми трошки вищі і мякіші і машина валькувата, а от на зимових іде і не шевелиця
Быстрый аднако, на выходный +18 прогнозируют)

Sergik32

а бо потім уже буде пізно, а так у малого в гаражі, буржуйка жужить, тепло, затишно, музончик грає, на вулиці -1 а в гаражі 23, то чогоб це не поміняти, перед тим пофарбував диски життєрадісним чорним кольором фарбою зебра чорна і кисточкою, але грунтанув перед тим кислотним грунтом і промазав перетворювачем якимсь, дорогим.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Toris

Цитата: Sergik32 від 23 Жовтня 2018, 15:29:01перед тим пофарбував диски життєрадісним чорним кольором фарбою зебра
Ех, Сержику, сєрєбрянкою надо було... Під колір славутки...

Жулик

Ну па селах па снижку мона и на чорных и на серебряных а в Киеве люба покраска на сезон :facepalm:.
Агресивна срида кур..а всигда.

Sergik32

а до дупи карі очі та сірібрянка, за колпаком не видно, то ще тра і барабана заднього і переднього тоже фарбувати, а так, наш бублик не видно з під колпаків.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 23 Жовтня 2018, 12:40:22
Я зрозумів, баруми брати не буду.

Sergik32

а ти вже з'їздив свої незносимі і не убиваємі ВС-11?

Володимир

Цитата: Sergik32 від 24 Жовтня 2018, 10:33:31
а ти вже з'їздив свої незносимі і не убиваємі ВС-11?
В мене Би-391, ще не зносив, але хоч коли вивісиш колесо вони ніби і рівно крутяться, але на рівній дорозі коли їдеш повільно, машину розкачує в сторони.