Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Володимир від 30 Жовтня 2018, 14:03:05
Цитата: Жулик від 30 Жовтня 2018, 13:22:14
www.4tyres.ua/buy/triangle_te301_215_65_R16_98H/
На славуту такого малюнка нема.
Оно и понятно)
Хотя если я ездил на экоконтроле и мне нравился то кресный взял спорт контроль R17 и ему тоже нравится))).
Так шо думаю они должны быть примерно одинаковы.
Серж он же не говорит про какой то гудиер а просто гудиер и все тут тебе), а их ого сколоко))).

Ivan1988

Цитувати виділенеОх та ще бляшина ((((
Зато вона па ляду и снигу гребе! Патамушо мнягка как гандоншик), я ии прабачаю плаваня па дороге тока патамушо гребе!
Когда покупал Славуту в нагрузку (вернее в бонус) получил 4 диска с зимней резиной, два росава и два белшина. Первую зиму на перед поставил белшину, так это не езда была а фигурное катание. Теперь на перед ставлю росаву, тоже хрень, но лучше северных соседей, когда скончаются буду искать что-то забугорное.

Sergik32

диски у мене ті ж самі, які купив 6 років тому
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Ivan1988 від 30 Жовтня 2018, 21:26:24
Цитувати виділенеОх та ще бляшина ((((
Зато вона па ляду и снигу гребе! Патамушо мнягка как гандоншик), я ии прабачаю плаваня па дороге тока патамушо гребе!
Когда покупал Славуту в нагрузку (вернее в бонус) получил 4 диска с зимней резиной, два росава и два белшина. Первую зиму на перед поставил белшину, так это не езда была а фигурное катание. Теперь на перед ставлю росаву, тоже хрень, но лучше северных соседей, когда скончаются буду искать что-то забугорное.
Ты не ровняй ту большину и эту, та что сейчал это новый состав (с каким проблемма ((( ) и новые станки), если бы она была на грамульку тверже это была идиальная резина. Ровная тихая и класно бы должна была держать дорогу ноооо большерусы как всегда что то да не доделали((((. + Валеры друг приезжал ко мне по радиаторы на сиате помоему) тоже на таких шинах, только профиль больше а резина ниже и я не упустил шанса узнать у него как она ему) говорю при небольшом - или + с° плавает? А он мне дааа есть такое ((( но терпимо, так что этот ресунок и эта шина в любом розмере имеет такой трабл.
Может летка и не плавает но я бы ее уже не купил...

Toris

А я збираюсь продовжувати юзати росавки WQ-101 на всі 4 колеса. Минулого року купив свіжесенькі ще по 550 грн/шт. Поставлю, як вже остаточно погода піде на холод.

Жулик

WQ-101 кум юзал на старой таврии, норм резина, я на ней тоже пробовал ездить на его авто.
За такую цену агонь.

YUKON

У вас тут як у кота якому давали їсти гречку а він не хотів по первах її їсти. Так починали з гарної резини, скінчуєте Роззявою ( кіт на 3-й день голодовки, оооо гречічка).
Приклад з життя моєї Славки і одного знайомого:
Я купив зразу 2 колеса Нокіан W, на наступну зиму ще 2, а знайомий 4 роззяви зразу. По ітогу, в мене Нокіан і продався з автошкою а в знайомого Роззява була вже в 3 комплекті з пробігом меньшим ніж у мене. Мораль цієї басні така, дешева рибка, хрінова юшка.

Жулик

Но бц 11 вечна и морали тут нема, вона бъе, трусе, зае, но ска выкинуть и стерты низя  :rofl:

Valeriy

Цитата: Toris від 31 Жовтня 2018, 08:08:44
А я збираюсь продовжувати юзати росавки WQ-101 на всі 4 колеса. Минулого року купив свіжесенькі ще по 550 грн/шт. Поставлю, як вже остаточно погода піде на холод.
А сейчас на какой ездите?

Valeriy

Цитата: Жулик від 31 Жовтня 2018, 08:20:46
WQ-101 кум юзал на старой таврии, норм резина, я на ней тоже пробовал ездить на его авто.
За такую цену агонь.
Ну тут согласен...по сравнению с БЦ-10, WQ-101 - вообще огонь.

Володимир

Цитата: Жулик від 30 Жовтня 2018, 18:14:45
Цитата: Володимир від 30 Жовтня 2018, 14:03:05
Цитата: Жулик від 30 Жовтня 2018, 13:22:14
www.4tyres.ua/buy/triangle_te301_215_65_R16_98H/
На славуту такого малюнка нема.
Оно и понятно)
Хотя если я ездил на экоконтроле и мне нравился то кресный взял спорт контроль R17 и ему тоже нравится))).
Так шо думаю они должны быть примерно одинаковы.
Серж он же не говорит про какой то гудиер а просто гудиер и все тут тебе), а их ого сколоко))).

Цікаво чи та що з малюнком як в ВС-11 буде краща за ВС-11.

Цитата: Sergik32 від 30 Жовтня 2018, 22:40:23
диски у мене ті ж самі, які купив 6 років тому
Я мав на увазі, чи зимова резина на дисках, чи перезуваєш саму резину.

Якщо ти свої баруми поставив на диски що були з авто, то чуда не чекай, моя машина на рік молодша, то на всіх колесах отвори кріплення зі зміщенням. А років 5 тому купляв на свою WQ нові диски, то при балансуванні вони крутились ідеально рівно.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

у мене всі колеса на своїх дисках, літні баруми на родімих дисках на тих шо була вс-11, а ті не вібрували но отвори кріплення вже мають еліпсність. зимові не кращі але зараз не вібрують
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 31 Жовтня 2018, 16:29:46
у мене всі колеса на своїх дисках, літні баруми на родімих дисках на тих шо була вс-11, а ті не вібрували но отвори кріплення вже мають еліпсність. зимові не кращі але зараз не вібрують
Доді свої літні прокрути на задній ступиці, якщо диск виляє,  то вони будуть бити, бо баласують колеса по шпилькам, а на фланці вони потім центруються по центральному отвору.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Valeriy

Налезет ли резина с автомобиля Матиз размер 155/70 р13 на диск Таврии, Славута?

Toris

Цитата: Valeriy від 06 Листопада 2018, 19:28:49Налезет ли резина с автомобиля Матиз размер 155/70 р13 на диск Таврии, Славута?
Налізе.

Розказуйте, як роздобули гуму з Матіза?