Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.3%)
BP
2 (1.3%)
Castrol
12 (7.5%)
Elf
8 (5%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8.1%)
Mobil
10 (6.3%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.3%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (10%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.3%)
XADO
22 (13.8%)
ZIC
19 (11.9%)
Lukoil
11 (6.9%)
Інше
32 (20%)

Всього голосів: 160

Vadim_K

Цитата: Жулик від 06 Грудня 2018, 11:16:05

Норм магазины с норм репутацыей, не будут продавать хню.
Вот именно. Если я покупал за 315 масло, то это не значит что оно покупалось в подвале. Просто ему от роду было 2 года и покупалось(закупалось) магазином по еще "тем" ценам и на остатке была всего одна канистра. Сейчас такой цены нет.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

Жулик

Ты имея магазин продавал бы масло за 315 зная что его закупка 500?  :-D

_Oleksandr_

Цитата: Володимир від 04 Грудня 2018, 15:19:43Існує думка що якщо машина з пробігом, то таке робити не можна, потечуть сальники.
Если пробег 26 тыс.,то уже поздно?
Цитата: Ivan1988 від 05 Грудня 2018, 12:11:50Хорошее масло понятное дело лошадиных сил мотору МЕМЗ не прибавит, но на синтетике думаю ресурс самого движка станет больше, немного добавит в экономии топлива.
Приблизительно были такие же мысли, только по поводу хорошей полу-синтетики. Чет думал, что синтетика (естественно хорошая) для МЕМЗ-а это уже слишком.

Toris

Цитата: _Aleksandr_ від 06 Грудня 2018, 13:05:14Чет думал, что синтетика (естественно хорошая) для МЕМЗ-а это уже слишком.
То все забобони. Наші двигуни такі ж металеві, як і інші. Тому вони так само приймуть з вдячністю добру синтетику, як і інші двигуни.

Інша справа, що наші двигуни виживуть на гіршому мастилі, в той час коли інші - не виживуть. Тому для дорожчих двигунів синтетика обов'язкова, а для наших - бажана, але не обов'язкова. А люди вже по совкових "поняттях" та під тиском гаманця плекають міф, що синтетика для МЕМЗа зовсім зайва. :facepalm:

...Кажуть, що спецура може харчуватись всілякими жабами, зміями, жучками-черв'ячками. Але можуть - це не означає, що вони завжди так харчуються.
Так само і з нашими дригунцями: можуть і на мінералці працювати - але для чого напружувати двигунець, якщо доступна синтетика? ;) Тим більше, що двигунці наші вже геть не нові - то хіба ж ми не побалуємо наших стареньких якісною синтетичною оливою? На синтетиці вони ще поживуть трохи довше.

Усі - на синтетику! :clap:

_Oleksandr_

Цитата: Toris від 06 Грудня 2018, 13:17:33...Кажуть, що спецура може харчуватись всілякими жабами, зміями, жучками-черв'ячками.
:-D
Так и быть, пошел за синтетикой  :)

Toris

Цитата: _Aleksandr_ від 06 Грудня 2018, 13:42:41Так и быть, пошел за синтетикой  :)
Спочатку з ями подивіться, чи нічого не сопливить з двигуна, щоби шановна синтетика не драпанула на батькіщину,  до надр Землі-матінки. Можливо, треба буде замінити зношені сальники на правильні.

Жулик

Другое дело у человека пробег 27тыс а до 300тыс и на полусиньке ездят и масло не кушают даже  :-D.
Так где смысл)

Toris

Ну катаюсь я на півсиньці (опа, новий термін тепер знаю! :-D), ну густіє олива тиждень-третій в рік - так дешевше ж перечекати, правда? Можна автобусом кататись чи ловити колегу-супутника - але нафіга ж тоді мені авто, якщо я не можу ним користуватись? :wallbash:

Я ж хочу до -20...-25°C, поки ще можливо дихати, спокійно завести авто, спокійно совати кулісу і їхати, куди мені треба. Олива така в природі існує і вартує цілком собі адекватно. Чому б не забезпечити собі та автівці комфортніші умови роботи?

Якщо є авто - то хай воно допомагає жити, а не заставляє викручуватись так, як ніби його немає. Акум живий, антифриз підходящий уже давно в системі - так якого біса гвалтувати стартер з акумом і холодним двигуном з коробкою насухо місити холодний оливний гель? Чи, може, ще впорскувати додатково в карбюратор двотактну суміш - лишень би не залити один раз синтетику? :facepalm:

Дай мотору жизні! Залий синтетику! :drinks:

Ivan1988

Цитувати виділенеДругое дело у человека пробег 27тыс а до 300тыс и на полусиньке ездят и масло не кушают даже  :-D.
Так где смысл)
Я когда запускаю двигатель в мороз  то слышу как ему не просто холодную полусинтетику качать, как буд-то на жалость давит)) Решил всё-таки в следующем году на синтетику перейти. Если 300 тысяч на полусиньке, то на синьке может и 500 тысяч)))

Toris

Во-во, мені теж жалко Славутика, коли він так страждає. :(

Жулик

Цитата: Ivan1988 від 06 Грудня 2018, 16:37:46
Цитувати виділенеДругое дело у человека пробег 27тыс а до 300тыс и на полусиньке ездят и масло не кушают даже  :-D.
Так где смысл)
Я когда запускаю двигатель в мороз  то слышу как ему не просто холодную полусинтетику качать, как буд-то на жалость давит)) Решил всё-таки в следующем году на синтетику перейти. Если 300 тысяч на полусиньке, то на синьке может и 500 тысяч)))
В том то и дело что 500 не сможет.
У нас некак люди не перестроятся что машина для владельца а не владелец для машины  :facepalm:

Toris

Цитата: Жулик від 06 Грудня 2018, 16:45:39В том то и дело что 500 не сможет.
Зможе. Маю інформацію від реального розборщика-славутовода.

Цитата: Жулик від 06 Грудня 2018, 16:45:39У нас некак люди не перестроятся что машина для владельца а не владелец для машины  :facepalm:
Так і я про те: машина не повинна компостувати нерви власнику і має бути завжди готовою слугувати вірою та правдою.

Жулик

Как в том аникдоде:)
Пожилую пару, прожившую 60 лет вместе, спросили:
- Как вам удалось так долго прожить вместе?
- Понимаете, мы родились и выросли в те времена, когда сломавшиеся вещи ещё чинили, а не выкидывали.

Ivan1988

Цитувати виділенеВ том то и дело что 500 не сможет.

Уже да. Но если бы с завода заливали лучшие расходники и потом владелец вовремя их менял на такие же, то всё возможно. А так на заводе гавно залили, потом владелец затягивает с заменами, заливает тоже самое дешевое гавно и машина сдыхает к 100 тысячам. Потом все кричат что наши машины это отстой, ресурс малый и т.д. Та и не всегда пробег реальный можно узнать. Зачастую приходится видеть вечно молодые таврославуты с пробегом 80 тысяч, хотя реально там 200-300 тысяч.

Vitaliy.

Цитувати виділенеЭто же ж Украина-две трети всего, начиная от продуктов питания до IT продукта, сплошная подделка
Вы тоже так же думаете?  :drinks:
Цитувати виділенеЯ когда запускаю двигатель в мороз  то слышу как ему не просто холодную полусинтетику качать, как буд-то на жалость давит))
А выжми сцепление, звуки исчезнут?
Цитувати виділенеі має бути завжди готовою
Вам никто ничего не должен. Если потребительски к ней относиться, то готовитесь к 200 тыс её в лом сдавать. Так по современному, по потребительски.
Жулик, в самую точку  :drinks:
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх