Адский поезд

Автор Серёга, 15 Листопада 2014, 11:03:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

У мене навіть не знаю чия. Коли дубіє склад гуми економгіфно.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Серёга

Сегодня 3-й раз повторился баг с пассажирским стеклоподъёмником, ну теперь я знаю причину, думаю в выходные если будет желание исправлю
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Серёга

Выехал с работы, проехал от силы 30 метров и застучала рейка прям конкретно, открыл капот пошатал за тягу, шатается рашпиль в рейке с очень громким стуком, хз что там внутри сломалось, может пружина а может ещё что. Оставил авто на работе, завтра как раз выходной загоню на подъёмник, мне тут недавно 2 рейки подарили мож соберу чё из 3-х.

ВКБ

Цитата: Серёга від 08 Липня 2020, 21:29:21
Выехал с работы, проехал от силы 30 метров и застучала рейка прям конкретно, открыл капот пошатал за тягу, шатается рашпиль в рейке с очень громким стуком, хз что там внутри сломалось, может пружина а может ещё что. Оставил авто на работе, завтра как раз выходной загоню на подъёмник, мне тут недавно 2 рейки подарили мож соберу чё из 3-х.
Можливо підшипник. Рійка і шестерня косозуба...чому б це. І можливо щось з гайкою прижиму. 5 років не регулюю чи більше як останнім разом перемазав графіткою з радянської банки 0,5літрів жестяну.
..

Серёга

Вчера попросился на СТО у нас там подъёмник, снял разобрал рейку, оказалось вылетела втулка, всё остальное целое. Купил новую втулку поставил, собрал всё обратно.
Так же снял нафиг нижняя стяжку, если ездить на работу с работы то нормально, а если чуть бездорожье то всё цепляю всё что можно хоть очень и очень аккуратно стараюсь ехать. На выходных ездили купаться на речку, блин всё собрал этой стяжкой. Без неё чуть хуже управление, может попрошу батю чтоб переварил да по другому попробую поставить.

ВКБ

Що за стяжка? Про втулку вчора теж подумав , але у мене не вилітало тому 50/50 , але не озвучив ))

Toris

ВКБ

Невже ви тронули конструкцію важіля з листової і до неї вчіпились?

Romka

Цитата: Серёга від 10 Липня 2020, 18:30:29
Вчера попросился на СТО у нас там подъёмник, снял разобрал рейку, оказалось вылетела втулка, всё остальное целое. Купил новую втулку поставил, собрал всё обратно.
Так же снял нафиг нижняя стяжку, если ездить на работу с работы то нормально, а если чуть бездорожье то всё цепляю всё что можно хоть очень и очень аккуратно стараюсь ехать. На выходных ездили купаться на речку, блин всё собрал этой стяжкой. Без неё чуть хуже управление, может попрошу батю чтоб переварил да по другому попробую поставить.
Отлаженная Славута в стяжке не нуждается. :gvozd:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

KOT

Цитата: Romka від 12 Липня 2020, 21:10:40

Мне интересно вмонтировать тензодатчик в эти стяжки/распорки и понять усилие. А то у меня такое впечатление что это все плацебо.
Или второй вариант попроще прицепить прут стально, фиксированный с одной строны, а с другой втулку, чтоб он мог свободно в ней перемещаться и видеорегистратор, на сколько ж там кузов играет.

ВКБ

Тобто стяжка то не стабілізатор торсіонний, я так поняв. Бо чіпати важіль підвіски листовий думаю не варто, і стабілізатор чіпляти за болти шарової не втручаась в тіло важіля

Володимир

Цитата: KOT від 13 Липня 2020, 14:59:56
Цитата: Romka від 12 Липня 2020, 21:10:40

Мне интересно вмонтировать тензодатчик в эти стяжки/распорки и понять усилие. А то у меня такое впечатление что это все плацебо.
Или второй вариант попроще прицепить прут стально, фиксированный с одной строны, а с другой втулку, чтоб он мог свободно в ней перемещаться и видеорегистратор, на сколько ж там кузов играет.
В мене коли була таврія, то коли нажимав ззаду на панель на якій закріплено номер, то було не озброєним оком видно як стакани розходились в сторони, тодішні таврії не мали стільки кусків заліза як після корейців. Також коли на нову славуту поставив зпереду розпорку, то з повним екіпажем на трасі коли попадаєш на хвилясті нерівності її перестало зносити з дороги.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Sergik32

реальні речі, без передньої розпорки стаканів по нерівностях її кидало по сторонам, була валькувата. не знаю як з розпоркою ричагів, а от з розпоркою стаканів мені вона січас нормальна
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: ВКБ від 14 Липня 2020, 10:56:00
Жахи якісь
З задніми стаканами на таврії така ситуація була тому, що ті два швелера що обводять задні стакани-арки, мали тільки дві коротенькі вставки, але були приварені точечною зваркою і вони відлетіли,  корейці вже приварили довгий кусок заліза що обходить всю арку так що получився короб, і в салоні додали дві вставки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion