Настройка ГБО-4

Автор Ivan1988, 05 Жовтня 2018, 21:45:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

igo61

Sergik32, если есть возможность прАвить прошивку, засеки на каких оборотах происходит "провал" и при каком "дросселе"? Какой при этом угол опережения в "микасе" для этих режимов? Вот именно для этих оборотов и нагрузки (открытие дросселя) увеличь УОЗ на 3...6 градусов (должно помочь).
Понимаю, что грубо, не по-европейски. Ну хоть есть надежда сэкономить деньги и не покупать впустую вариатор. По-любому, изменения можно откатить назад.
Я так себе графики на МПСЗ откатывал. Брал инжекторные и правил под свои реалии.
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Sergik32

так от оберти 850-870 це тільки на ХХ в мене інжехтар.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

igo61

Когда нажимаешь педаль газа на 850-870об/мин, это уже не ХХ. В этот момент должен сработать "типа ускорительный насос" и конячка должна понести седока вперод. А она клюёт носом.
Может, между моментом нажатия и сменой режима проходит какое-то время - оно и будет давать клевок. Как по мне, система должна моментально реагировать на желания погонщика
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Володимир

Цитата: Sergik32 від 07 Серпня 2020, 07:09:01
настроєно на 1,05, дюзи 2,5, криві бенз/газ ідеальні, збігаються, по роботі нарікань немає, все шепче. от тільки один мінус це оцей провал при різкому нажатті на газ. мені цікаво, варіатор це виправить чи до дупи він
Попробуй змінити заправку. А також варто попробувати збільшити основну паливоподачу G0b, можливо просто бракує паливоподачі в перехідних режимах коли лямбдарегулятор не працює.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Хлопці, паливоподачу на газу чи бензині змінити, поясніть бо я ще в газу як ілон маск в космосі. на бензині проблем ніяких, зразу газує, а от на газу клює
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 07 Серпня 2020, 11:01:46
Хлопці, паливоподачу на газу чи бензині змінити, поясніть бо я ще в газу як ілон маск в космосі. на бензині проблем ніяких, зразу газує, а от на газу клює
G0b це в мікасі, піднімаєш в мікасі, відповідно на газу також підніметься.

Сволочь

Провал может быть из за ВВ проводов, свечей.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Sergik32

ну я смарю шо багато хто про електрику пише і каже шо провода і свічки. хоча свічки в мене нові

Володимир

Цитата: Sergik32 від 07 Серпня 2020, 14:48:24
ну я смарю шо багато хто про електрику пише і каже шо провода і свічки. хоча свічки в мене нові
ПРовал може бути або через малий кут запалювання, або через бідну суміш, бідна суміш горить довше, тому згоряє у вихлопній не давши крутного моменту.

Сволочь

Цитата: Sergik32 від 07 Серпня 2020, 14:48:24
Новые свечи не значит рабочие, особенно на газу.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Алекс

Цитата: Sergik32 від 06 Серпня 2020, 16:47:46
яка така паливоподача мікасова не така, я її не чіпав, до газу вона діла немає
А вакуум для мап кудой врезал ?
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Моторчик

Здається на бідній Сержик 32 їздиш по газу. Щоб знати точно треба глянуть що з коеф. лямбди по вихлопу.
Щоб полікувати то мабуть підняти в Стаг газомножник. Або тиск збільшити гвинтом на редукторі.
Ну і вірно запитали вище, звідки вакуум заживлений і чи не схлопнулась трубочка по всім ..від редуктора, ресивера та МАР сенсора..
ПротивсіхІноді кермую

Sergik32

Трубочка на вакуум заживлена в ресивері, в кінці ресивера, там де і на редуктор що на паливній рейці. кут запалювання на хх десь 3-4-5-6 градусів показує. Провода і свічки в нормі, ну я по опорах передивився  то в межах норми. катушка має 4,16КОм 1-4 і 3-2 однаково. вчора викручував свічки все чисто, ізолятор чистий, білий, хоча як для бензину то це б говорило про бідну суміш, але ж їжжу на газу то вона і чиста. да і прошли вони щено пару сотень км. заправлявся останні 3 рази на Upg то розхід мене поки неогорчає, останній раз вийшов 7,7 це змішаний, більшість місто і село

ВКБ

Сержик 32, у мікаса своя паливоподача, а у газомозку від неї множник причіпляний і ти це знаєш..корекція по часу відкриття від бензинової в + чи -. На бензі норм, а на газу провал бо бідна із за множника молого і коеф дямбди малий для нормальної роботи прискореного насосу. Він може бути той множник і не суто еквідістантним бензиновому. Тобто або підняти множник, або тиск в редукторі для пересвідчення що саме збагачення допоможе.
В тебе провал м'який чи раптово глибокий...тіпа так якось по відчуттям?
Провал з 1000-1500 чи вищих прогазовках?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

провал коли працює на ХХ і я різко давлю в пол тоді тіпа як захльоб чи як правильно назвати і після того починає набирати оберти. коли працює на бензині то бензиновий вприск показує  число, а коли включаю газ то бензинові на 0,1 0,2мс ідуть в плюс, виходить що газова суміш біднить тоді, може від того і є провальчик. просто якщо я збільшу тиск на редукторі до 1,2 хочаби то прийдеться калібрувати все знанова, а значить пропадуть усі налаштування, а я вже забув шо там тра настраювати, ще я поки невлазив у налаштування так глибоко. ондзьо фоточка з нотебука я на днях зняв.