Диодные фары головного света

Автор Camel Trophy, 31 Січня 2017, 18:06:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ваше мнение о диодных лампах

Нахолерувономен1треба, за отопление платить нечем....
9 (27.3%)
Это реальная альтернатива ксенону
17 (51.5%)
Ксенон лучше
7 (21.2%)

Всього голосів: 33

Олександр 1968

Лабораторна.Ллє дощ,коли перестане невідомо.Заїхав в гараж(все для тебе Віталій!)Максимально подав вперед,відстань від ліхтарів до воріт 1,6 метра.
Обидві лампи,далі по одній
Якщо ж обидві світлодіодні то ваащє огонь.Правда не подобається трохи спектр,можливо виколюпаю лінзи і перепаяю трохи жовтіші,щоб краще в дощ світили.

Олександр 1968

Забув.Мотор не працює,тому можливо що на заведеному проста лампа буде трохи яскравіша,але не думаю що набагато.

Toris

Олександр 1968
Люто плюсую!
Хочу собі такі ж лампи заднього ходу, "нейтральні" або "теплі".

Олександр 1968

Цитата: Toris від 06 Жовтня 2020, 16:45:19
Олександр 1968
Люто плюсую!
Хочу собі такі ж лампи заднього ходу, "нейтральні" або "теплі".
Теплі це рідкість,а ті що вище то на авторинку в Лєни(кіоск 39),можна сказати що я направив,мо буде якась скидочка

Romka

То скажіть які світлодіодні лампи ви поставили і скільки песо вони у нас коштують?

А в стоп+габарит немовби ці нормальні

https://avtozvuk.ua/aled-1157-t20-p215w-bay15d-red-2-sht-/p172895

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

KOT

Есть одно но. Съемка яркости лампы фотоаппаратом без фиксированной выдержки является ошибкой в лабораторной работе.

Олександр 1968

Цитата: KOT від 06 Жовтня 2020, 22:18:08
Есть одно но. Съемка яркости лампы фотоаппаратом без фиксированной выдержки является ошибкой в лабораторной работе.
Дякую за рецензію.Невеличке запитання.Чи не міг би шановний якщо не помиляюсь непьющий інженер підказати де встановити витримку в китайському телефоні zte ,яким зроблені ці фото.То я виправлю помилку.

KOT

Цитата: Олександр 1968 від 06 Жовтня 2020, 23:27:29
Цитата: KOT від 06 Жовтня 2020, 22:18:08
Дякую за рецензію.Невеличке запитання.Чи не міг би шановний якщо не помиляюсь непьющий інженер підказати де встановити витримку в китайському телефоні zte ,яким зроблені ці фото.То я виправлю помилку.
Понятия не имею, не интересно, раньше использовал мыльницу с фиксированной выдержкой для сравнения, сейчас у меня для этих целей есть люксметр.
Есть сайт http://fonarevka.ru/ там высталяют фото с фиксированной выдержкой.
В вашем случае можно судить субъективно о яркости ламп, хотя я верю что светодиодные ярче.

Вот к стати неплохое видео о том почему я не берусь судить по яркости на фото/видео https://www.youtube.com/watch?v=LOJyBmDvp5c&feature=emb_title

Toris

Не сваріться, хлопці. У нас наявне фото, на якому видно одночасно і лампу, і LED. Ми об'єктивно бачимо, що око сприймає LED-лампу як яскравішу і відбите світло точнісінько там само сприймається, як краще.
Цитата: Олександр 1968 від 06 Жовтня 2020, 14:45:22Лабораторна.Ллє дощ,коли перестане невідомо.Заїхав в гараж(все для тебе Віталій!)Максимально подав вперед,відстань від ліхтарів до воріт 1,6 метра.
Spoiler

[close]
А ще я знаю Олександра 1968 особисто і можу сказати, що якщо він каже, що краще, значить, так воно і є. На фоні тотального рукожопізму та пофігізму Олександр 1968 вирізняється саме своїм скрупульозним підходом до справи, якою займається. Навіть не в лабораторних умовах Олександр бачить критичні моменти і забезпечує їх.

Що стосується ручних налаштувань фото, то у своєму Xiaomi Redmi 7A у розділі "Профі" фотокамери я таки знайшов ручні налаштування кольорового балансу, фокусу, витримки, дистанції, чутливості та корекції експозиції. Лише налаштувань діафрагми не знайшов, але її, мабуть, немає у фізичній камері. Наскільки зрозумів, зараз при однаковому "залізі" функціонал фото у смартфонах залежить виключно від програмного забезпечення. Тобто можна встановити програму з необхідним функціоналом.

Sergik32

Олександр 68 завжди говорить конструктив, і це зачот. Тебля собі щось у габаритипередні ставити, бо пробував у задні фари, правда не дорогі лампочки то ще у вечері видно, а в день навіть стопа не особо видно, але повторюсь, це були не дорогі лампочки, може такі як Саша вказав то ці суперово світять вдень
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

KOT

Цитата: Toris від 07 Жовтня 2020, 08:14:17
Не сваріться, хлопці.
Раз вы затронули тему, то: я и не пытаюсь ссорится, если Олександр 1968 воспринял мое предложение по поводу ошибки в лабораторной как обиду, жаль, возможно мое выражение звучит некорректно, прошу мне об этом сообщить.Но судя по ответу Олександр 1968, мне кажется что в сообщении есть негатив в мою сторону, хоть и не явный, но мне не ясна жалоба на недостаток инструмента в эксперименте. Все мы в той или иной степени чего то не знаем и ошибаемся, я за позапрошлый год сильно подучился на своих ошибках. И к сожалению мне некому было на них указать. Это деньги, время. Тут возможно разочарование некоторых форумчан в яркости ламп по фото и в реальности. Для этого и писал.

Данный эксперимент может и не являться ошибкой, если телефон выставил одинаковое световосприятие. Но я судить об этом не берусь и не могу доверять фотографиям, сделанными с неизвестными параметрами. Единственное фото, это фото, там где светят одновременно лампы могу сказать что мне кажется что светодиодный свет не намного ярче, более высокая температура свечения - да. Но возможно что светодиодная лампа также освещает тот же участок что и лампа накаливания.

Не могу найти, где то было на драйве тестирование светодиодных ламп. Там человек подошел капитально, замеры по мощности потребления/излучения, замера температуры лампы внутри корпуса фары, а под конец фото для сравнения. Не знаю конечно откуда у него люксметр, пирометр, тепловизор, лабораторный БП,  может по профессии, а может денег много.

ПС: в стоп / поворот /габарит ставить светодиодные лампы без сертификата ставим на свой страх и риск, может кто-то въехать сзади и после доказать что он ничего не видел, потому что вы установили лампы не предусмотренные заводом изготовителем.

Олександр 1968

Які образи? Як людина з технічною освітою(теж не бухаю)розумію про що писав Кот.Щоб закінчити з тими лінзами то реально при русі назад вони освітлюють набагато краще ніж стокові,навіть при мокрій погоді.Бо коли були прості іноді приходилось присвічувати гальмами.Щодо люксометра то як і будь які прилади він має бути справжнім-відкаліброваним та повіреним.Та дешева китайська хрєнь яка продається зараз міряє хіба що силу вітру в долині смерті.Наведу простий приклад.Є дві настольні лампи.Одна 10 ват,світить синюшним,хоча вказана температура 4100.Друга 6 ват,жовтувата,хоча теж пише що 4100(максус).Брав китайський люксометр(позичав).Перша по люменах майже в два рази переважає другу.Але книжку все ж краще видно читати саме під другою.Так що поки що приходиться довіряти власним очам,бо стару апаратуру вже просрали а якісну нову купувати не по кишені.Поставив з плеймаркіта на смарт прогу люксометра-та сама шняга.Пиляти фільтри-ну нах.
Щодо несертифікаваних ламп то що говорити про людей які тонують задні ліхтарі,ставлять лінзи,ліплять підсліпуваті стрічки?

Олександр 1968

Цитата: Sergik32 від 07 Жовтня 2020, 08:51:23
Олександр 68 завжди говорить конструктив, і це зачот. Тебля собі щось у габаритипередні ставити, бо пробував у задні фари, правда не дорогі лампочки то ще у вечері видно, а в день навіть стопа не особо видно, але повторюсь, це були не дорогі лампочки, може такі як Саша вказав то ці суперово світять вдень
Ставити лінзовані в задні ліхтарі крім заднього ходу не рекомендую-світять яскравою точкою на червоному-не айс.Я вже писав,в мене габарит-це наклеєні всередині ліхтарів по дві якісні червоні стрічки з заниженою потужністю,для довгого життя.Гальма-стандартні двоконтактні лампи.з запаралеленими спіралями21+5 ват.Щоб краще було видно заднім,плюс дублювання на випадок перегоряння якоїсь із спіралей.Мені так спокійніше.
Окремо про передні габарити.Були ось такі
Прослужили більше чотирьох років,ще робочі.Але захотілось чогось яскравішого.
1.3 вати 12-24 вольти індуктивний драйвер.Цокольних таких не було ,тому пішла заміна на безцокольні разом з корпусом
Силіконова вставка сприйняла як рідне.Далі по накатаній,без люксів і люмен.

Олександр 1968

Клятий склероз.Ціна за одну разом з корпусом 30-35 грн.

_Oleksandr_

Цитата: KOT від 07 Жовтня 2020, 10:18:01ПС: в стоп / поворот /габарит ставить светодиодные лампы без сертификата ставим на свой страх и риск
О каком сертификате идет речь? При покупке ламп накаливания тоже сертификат должен быть?