Малюємо схему ДХО на базі штатних фар в півнакала

Автор ВКБ, 01 Жовтня 2014, 17:09:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

User2108

Цитата: Ivan1988 від 09 Жовтня 2020, 20:55:52
А мені котів нетреба. Терпіти їх не можу :-). За звіт з фото велике дякую!. Але повторюсь, данне дообладнаня потрібне лише тим, хто дуже часто їздить за містом. А тим хто 1-2 раза на місяць виїзджає за населений пункт воно не потрібне. Згідно наданих фото автомобіль на ближньому навіть краще видно. А по місту, якщо їздити зі швидкістю згідно ПДР, на мій погляд ДХО абсолютно не потрібне. Автоматизм також сумнівний плюс, якщо я не хочу їздити по місту з ДХО, а воно буде вмикатися. Тобто економія по трасі буде з'їдена перевитратами по місту.
Тобто інженери всяких там мерсів, бумеве, ваг і т.п. - тупі лохи раз проектують авто, так, що ДХВ працюють постійно. Дослідження всяких там інтистутів безпеки теж гівно, бо все спрямоване тіко на те, щоб у споживача викачати гроші, обідрати його як липку.

ВКБ

Фари фокусують увагу і вдень учасників полюбе. Зобов.язати взагалі завжди.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Ivan1988

Цитувати виділенеТобто інженери всяких там мерсів, бумеве, ваг і т.п. - тупі лохи раз проектують авто, так, що ДХВ працюють постійно. Дослідження всяких там інтистутів безпеки теж гівно, бо все спрямоване тіко на те, щоб у споживача викачати гроші, обідрати його як липку.
А ты походу хочешь сказать что все инженеры которые не проектируют постоянно работающее ДХО все лохи???
Если бы владельци этих крутых авто ездили согласно правил в Украине 50 км/час по городу и 110 км/час по трассе то и ДХО было бы до задници. А так они же не лохи чтобы так ездить. По трассе 180-220 км/час, а потом с кювета вытаскивают их тачки и трупы скирдуют. Хорошо если подушка убережет. Если водитель долбодятел то хоть маяк ему в задницу засунь, не поможет.

Ivan1988

Цитувати виділенеФари фокусують увагу і вдень учасників полюбе. Зобов.язати взагалі завжди.
Так давайте ещё запишем в ПДД чтобы при приближении встречки на растоянии 200 метров обязательно поби-би-кать (подать звуковой сигнал). Ну а что, тоже обращает внимание, а вдруг водитель встречки вздремнул.

_Oleksandr_

Цитата: User2108 від 09 Жовтня 2020, 21:21:42Тобто інженери всяких там мерсів, бумеве, ваг і т.п. - тупі лохи
Нет, не тупі лохи, просто хотят продавать свои машины в тех странах, где ездить со светом нужно постоянно. Кстати, именно с прицелом на эти страны существуют всякие лампы типа Long Life расчитанные на больший срок службы.

ВКБ

Давайте за дтп в нетверезому стані з летальним випадком розстрілювати  або закидувати камінням дамо право родичам і друзям. Заборонемо в перші три роки більше 1.2л.авто керувати. За казнокрадство рубати руку, або голову, чи до третього коліна. Норм?

Ivan1988

Цитата: ВКБ від 09 Жовтня 2020, 22:00:02
Давайте за дтп в нетверезому стані з летальним випадком розстрілювати  або закидувати камінням дамо право родичам і друзям. Заборонемо в перші три роки більше 1.2л.авто керувати. За казнокрадство рубати руку, або голову, чи до третього коліна. Норм?
Я только ЗА, по поводу первого. Я анализирую ДТП которые случаются в городе где я живу. И я Вам скажу что каждое второе ДТП у нас это пьяный водитель или под наркотой.
Например такие, свежие
https://zv.zp.ua/dtp-v-pologah-mertvecki-pjanyj-voditel-vaz-vrezalsja-v-zabor-foto/
https://www.061.ua/news/2456436/v-pologah-panyj-voditel-pod-narkotikami-nasmert-sbil-dvuh-velosipedistov-malcik-umer-v-bolnice-foto
А также вот совсем недавно

И тут ДХО ни причем.

ВКБ

Дтп в стовп і бажано щоб вже не дихав якщо бухий.

Romka

Цитата: _Aleksandr_ від 09 Жовтня 2020, 21:58:08
Цитата: User2108 від 09 Жовтня 2020, 21:21:42Тобто інженери всяких там мерсів, бумеве, ваг і т.п. - тупі лохи
Нет, не тупі лохи, просто хотят продавать свои машины в тех странах, где ездить со светом нужно постоянно. Кстати, именно с прицелом на эти страны существуют всякие лампы типа Long Life расчитанные на больший срок службы.

Шановні!!!! Давайте градус понижче!
Ніхто не заставляє вас їздити з дхо чи ближнім світлом і заводити кота!
Хто хоче дальній в ролі дхо, то зробить. Хто не хоче - ні. І можна їздити до заходу Сонця без габаритів, а потім по ПДД тільки габаритигабарити обовязково, світло на власний розсуд.

Але, я їзжу майже кожен день 12 р в інтенсивному трафіку м. Києва, 5 з яких з ближнім світлом, тому можу стверджувати - ці 5 р водити значною легше, мене помічають. Тому мій вибір ДХО завжди!
А кожен має вирішувати як хоче.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Ivan1988

Цитувати виділенеДтп в стовп і бажано щоб вже не дихав якщо бухий.
Это если один в машине. А если так как в видео что я сбросил то ну его нахрен. Бухой батя посадил за руль сына 15 лет и еще приказал притопить и погибло 3 пассажира, с которых 2 совсем невинные. А если бы не в дерево, а на встречку. А если бы я там ехал. Чесно говоря  страшно ездить, много бухих и обколотых на дорогах, а теперь оказыватся и дети ездят. А полицейские только яйца чешут и бабки с евроблях собирают.

_Oleksandr_

Цитата: Romka від 09 Жовтня 2020, 22:24:21
Цитата: _Aleksandr_ від 09 Жовтня 2020, 21:58:08
Шановні!!!! Давайте градус понижче!
Извольте объяснить, что я такого "градусного" сказал. Расстреливать и рубать руки вроде бы не предлагал.

Цитата: Romka від 09 Жовтня 2020, 22:24:21Ніхто не заставляє вас їздити з дхо чи ближнім світлом і заводити кота!
Езжу по городу с ближним круглый год кроме ярких солнечных дней и меня все устраивает.

Romka

Про градус в загальному, бухі і обколрті окрема тема, так треба жорстко карати, а не давати повод зупинити Славуту (і пресувати на алконаркоконтполь в якомусь Макарові, а призгоді робити це в Києві, то бажаємо щасливої дороги, мій випадок) . Тема про ДХО! Досить флудити.  Нікого тут не примушують, особливо хто їздить з ближнім. Я хочу трошки сучасніше, тому дальній скандинавського типу мій вибір.
В ПДД дозволяє і вночі на габаритах, то вирішують самі як вам безпечніше.

ПС. Крім яскравого сонячного дня... А Ви не цікавитись статистикою засліплення сонцем в сонячний день, що привів до дтп? Я цікавився збільшується значно для авто без світла... Я не ханжа 10% розтрати на ближній в сонячний день не шкодую.

User2108

Цитата: Ivan1988 від 09 Жовтня 2020, 21:43:08
Цитувати виділенеТобто інженери всяких там мерсів, бумеве, ваг і т.п. - тупі лохи раз проектують авто, так, що ДХВ працюють постійно. Дослідження всяких там інтистутів безпеки теж гівно, бо все спрямоване тіко на те, щоб у споживача викачати гроші, обідрати його як липку.
А ты походу хочешь сказать что все инженеры которые не проектируют постоянно работающее ДХО все лохи???
Если бы владельци этих крутых авто ездили согласно правил в Украине 50 км/час по городу и 110 км/час по трассе то и ДХО было бы до задници. А так они же не лохи чтобы так ездить. По трассе 180-220 км/час, а потом с кювета вытаскивают их тачки и трупы скирдуют. Хорошо если подушка убережет. Если водитель долбодятел то хоть маяк ему в задницу засунь, не поможет.
Ми читаємо тільки перше, так? Подумати і покопатись в дослідженнях для чого це ДХВ,на яких швидкостях воно розроблялось не судьба. Оо! А ще ж можна ремень згадати, теж не потрібна річ. Окей, рено, піжо круті тачки? А таз крута тачка? А літають тіко на крутих тачках, на тазах не літають? Власники не крутих авто їздять згідно правил, агась.

Ivan1988

Цитувати виділенеМи читаємо тільки перше, так? Подумати і покопатись в дослідженнях для чого це ДХВ,на яких швидкостях воно розроблялось не судьба. Оо! А ще ж можна ремень згадати, теж не потрібна річ. Окей, рено, піжо круті тачки? А таз крута тачка? А літають тіко на крутих тачках, на тазах не літають? Власники не крутих авто їздять згідно правил, агась.
Это как с COVID-19, болезнь №1, но по статистике смертоностности где-то во втором или третьем десятке. Так и ДХО, из-за его отсутствия не так уж много ДТП. В основном алкоголь и превышение скорости. По-поводу "летают". Старые ВАЗ и ЗАЗ просто технически не смогут 200 км/час, но у них свой летный предел. Я считаю что ДХО в городе и на трассе в ясный день хоть и зимой не нужно. Это лично мое мнение, я Вас не заставляю его воспринимать как закон. Можешь и в гараже на ночь оставлять машину с включеным ДХО или ближним для безопасности.

Romka

У нарубал салат.
Ученые доказали, что дополнительный свет в любых условиях увеличивает обнаружение автомобиля. Я как учёный , доверяю коллегам.