Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

User2108

Купить, продать. Прикупить кондея і на Олімп :)

Sergik32

МІКАС ТАМ ПОХОДУ 10,3+ а гбо 4, Я Б БРАВ А СВОЮ ПРОДАВ
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Toris

Який там МИКАС - ще не знаю. Я так розумію, що версію 7.6 не треба брати? А що не так з МІКАСОМ 7.6? Його можна замінити на 10.3 чи доведеться щось інше ще переробляти?

Sergik32

та сенс 2006 го року там уже 10,3+, моя з 6-го року то там 10,3. да похер, якщо стан хороший то тра брати, як не крути а то вже і місця більше і канхвортніше авто.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Toris від 11 Лютого 2021, 22:45:55
Сьогодні мій колишній клієнт, сусід і колега запропонував купити у нього Sens за 2500$. Авто 2006 року випуску, купувалось нове у салоні, сусід єдиний власник, доглядав за ним краще, мабуть, як я за своїм славутком. Мастила та розхідники замінювались вчасно на якісні та дорогі. Зроблена ходова система і рейка. Пробіг 130 000 км. ГБО-4. Фаркоп. 2 сезони коліс, на 2-3 роки ще вистачить до закінчення 5-річної придатності. Центральний замок, сигналізація, електросклопідйомники. Адекватні тюнінги по салону. Антикор, шумоізоляція. Акумулятор ще достатньо бадьорий, тримає мороз і простої. Протитуманки. Пічка працює добре. Кількасот кілометрів ми колись з сусідом намотали у цьому авто - то маю сказати, що після мого славутки у цьому сенсозазику почуваюсь, як ніби в авто класом вище.

З недоліків: коробка трохи шумить на всіх передачах. Якщо соватись строго по місту, то можна нічого не робити. А якщо планувати дальняк, то робота з деталями буде вартувати від 2000 грн або купити б/в перебрану за 4000 грн + робота. Також можна пофарбувати передній бампер, щоби зовсім гарненько було.

Забив гвоздя мені сусід. :-D

Інший колега ніби готовий купити моє славутко своїм батькам.

Тепер роздумую над такими варіантами:

1. Купити сенса для поїздок в гості раз на тиждень і залишити собі славутко для щоденного та господарського використання. Проблема парковки, одне авто доведеться тримати десь далі від житла. Зате у випадку ремонту чи апгрейду одного авто інше авто завжди буде на підхваті.

2. Купити сенса, продати славутко. Вмантулити під капот рідного кондиціонера - і потреба в міру комфортного авто на конкретний дальняк до Греції чи Албанії буде задоволена у повній мірі, не треба буде вкладатись ні в яку мерседесну октавію.

3. Нічого не купувати, любити свою славутку і не видумувати. А на дальняк проситись до дружнього екіпажу пасажирами.

Весь у роздумах...

P.S. Трохи ржаки. Сусід уже їздить дорогим автомобілем. Якщо я куплю у нього сенса, а славутко продам, то сенс переїжджає з-під одного краю будинку до іншого, а славутко переїжджає до найближчого перехрестя. І час від часу ми всі будемо пересікатись та радитись про покращення наших залізяк. :-D
Сусід має такого сенса, тоді кузов ще клепли поляки, то порівняно з автозазом де машини гниють ще на конвеєрі, жодного натяку на іржу, і покраска в рази краща. Думаю варто за таку ціну взяти.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Якщо гарний стан, то пофіг на мікас, сторгуйтесь це хоча б баксів 200 на ремонт коробки та беріть. Славута по обставинами, якщо треба робочий кінь возить різне+ хлам - лишайте. А якщо як чемодан без ручки - продати.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ВКБ

Звісно краще, але є єдиний мікромінус - 200кг лишньої ваги і до рокращення розходик. Брать. Тахометр приліпиш електронний.
Лишиться спільного для форума, мотор та кпп.
Право модераторства втрачаєш, теж мінус. До побаченя модератор Торіс. :hysterics: Вітаємо в статусі читача ))  :drinks:

2500 четвертина кашкая дизель автомат бв
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Олександр 1968

При бажанні можна поремонтувати і їздити.З такі гроші норм авто.Всі колись починали

Sergik32

Торіс, зафоткай піди того монстра, ми посозєрцаємо, особливо місця які ржавіють

drone

Снаряженная масса сенса на 200 кг больше чем славуты, а с шумкой так и на все 250.  Потому чтоб он хоть как-то ехал с таврическим двигателем приходится держать обороты под 3000 в городском режиме. Потому созерцать там нужно компрессию двигателя, в идеале с эндоскопом, слушать зазоры клапанов, а то на газу седла уже могут быть просевшие. Вангую, что сосед понял близость капиталки ДВС по здохшей коробке, может не только коробке, и решил спихнуть пока не настало время "ч".
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Sergik32

у сусіда вже є нова машина а ця йому лишня і тому і продає, я не думаю шо за 130тисяч вона там убита, хоча сужу по своїй коробці і стилю водіння аля пенсія, то моя здохла раніше, а та просто шумить. но в ній немає мокрих коврів, там не тіче з лобового, з ляди, не свистить з дверей і криші і одним словом, я б узяв і не думаючи.

drone

В автошколе было два ланоса: синенький и красненький. Сначала была практика на синеньком, действительно хорошая машина. Потом сел на красненький и офигел. Машина не едет, ручка КПП гуляет, без ГУР тяжело крутить руль выполняя разворот в три приема. Вот тогда я и познал весь смысл в сэнсе  :-D
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Sergik32

після славути любий сенс стане ланосом.

Алекс

У Славута есть одно незначительное,но преимущество ...я не могу ездить не видя капота ...В салоне пока мну оформляли Славку перемерял все,в т ч и QQ ,Матиз т е .Сенса не помню ,вообще
Х на х менять только время терять ..туточки бегали одни,книжку спрашивали ...а там всего то масса пропала
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

ВКБ

У сдавути обзор подабається і все ж таки не мотик і ніколи без авто не останешся бо на ринку повно. Мотик славута норм і таки я більше квартири люблю 150 квадратів утеплені в нормальному районі і з ОСББ, меблі, теплий пол,  та свободу неочкування що уженуть чи подряпаю, хоч і береду. Встрибнути в ставуту не соромно коли є ото вище пепеліченеь Юзати і стирати і служе на тебе то є приємно, не пил здувати і не пристрелювати. Варити де захотіти, ставити без стоянки, підкрашувати і підмазувати, ну щоб не по уродськи. Дешева негарна а з точки а з точки б як за мільон авто, не і нцать не гірше перевозе з точки а в точку б.  Мо нашкребти та жука чи дастера, туарега і славуту на брелок, бо і ті буває херзаведеш коли треба. Короче задача простедешевеавто виконана зазом. Інші класи придирка обов'язкова, до славути навіть некоректно примахуватись.
Сенс сучасніше однозначно. Але якщо в таблицю поставити  поючи і мінуси, то це ьільше не для процесу і тіла та грн, а для голови та психіки.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.