Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.3%)
BP
2 (1.3%)
Castrol
12 (7.5%)
Elf
8 (5%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8.1%)
Mobil
10 (6.3%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.3%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (10%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.3%)
XADO
22 (13.8%)
ZIC
19 (11.9%)
Lukoil
11 (6.9%)
Інше
32 (20%)

Всього голосів: 160

drone

Было залито масло 10W40, лампочка гасла практически мгновенно. Поменял на 5W40. Теперь на холодную лампочка гаснет примерно через 1.5-2 сек.  На горячую все нормально. Подскажите кто ездит на 5W40 - у вас такая же картина?
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Ivan1988

Цитата: drone від 06 Червня 2021, 11:35:31
Было залито масло 10W40, лампочка гасла практически мгновенно. Поменял на 5W40. Теперь на холодную лампочка гаснет примерно через 1.5-2 сек.  На горячую все нормально. Подскажите кто ездит на 5W40 - у вас такая же картина?
Езжу на 5w40, лампа давления масла гаснет моментально, так же как и на 10w40. Может фильтр плохой поставил или может масло взял не качественное (поддельное)?

drone

Цитата: Ivan1988 від 06 Червня 2021, 13:04:19
Езжу на 5w40, лампа давления масла гаснет моментально, так же как и на 10w40. Может фильтр плохой поставил или может масло взял не качественное (поддельное)?
Масло "Леол" прям с заводской коробки. Фильтр АТ.

Володимир

Цитата: drone від 06 Червня 2021, 11:35:31
Поміняй фільтр, мав таке саме і на густішому маслі з фільтром Mahle, поставив вікс то зразу пройшло.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Toris

При своєчасній заміні мастила промивати двигун не потрібно:

Spoiler
[close]

Sergik32

все діло у фільтрі, я ллю масло постійно однієї марки а фільтрами грався, то вікс фільтра самі толкові, не реклама, але кажу як є, завів і зразу тухне лампочка
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Ivan1988

Цитата: Sergik32 від 17 Червня 2021, 09:06:42
все діло у фільтрі, я ллю масло постійно однієї марки а фільтрами грався, то вікс фільтра самі толкові, не реклама, але кажу як є, завів і зразу тухне лампочка
Ну я KNECHT OC 384 пользуюсь уже три замены, тоже лампа давления моментально тухнет. Покупаю оригинальный вместе с маслом у официальных дистрибьюторов в Украине.

_Oleksandr_

На MANN фильтрах тоже тухнет мгновенно.

Toris

MANN 914/2 - наше всьо! :ok:

Кажуть, що завдяки правильному клапану він навіть тримає оливу в каналах і старт НЕ сухий. Але я його ще не зчиняв, підтвердити чи спростувати не можу.

Олександр 1968

Я б не був таким категоричним.Брав фільтри ман в нашому крутезному магазі ЕЛіТ.Через автосалон фольсваген по блату оптової ціни.Всього три штуки.Перші два відходили нормально.Третій після заміни пройшов півтисячі і виперло масло через залупну резинку.По шурику взяв Mahle,поки що нормально.

Toris

Про синтетику, накохалово та німецьке законодавство:

Spoiler
[close]

drone

Цитата: Володимир від 06 Червня 2021, 16:14:32
Поміняй фільтр, мав таке саме і на густішому маслі з фільтром Mahle, поставив вікс то зразу пройшло.
Сменил на викс. Стало лучше, но все равно с первого старта лампочка гаснет в пределах 1с.

dj_doom

На каждую смену беру что-то из того что доступно в тот момент для заказа (на детали.зп.уа)- Мале, Манн, Бош. За все время после смены - лампочка гаснет мгновенно после старта.

Володимир

Цитата: drone від 18 Червня 2021, 15:53:33
Цитата: Володимир від 06 Червня 2021, 16:14:32
Сменил на викс. Стало лучше, но все равно с первого старта лампочка гаснет в пределах 1с.
Перед встановленням масло в фільтр надіюсь не заливав.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

drone

Цитата: Володимир від 19 Червня 2021, 15:59:06
Перед встановленням масло в фільтр надіюсь не заливав.
Нет.