Slavuta 1,2Si 2006г

Автор Sergik32, 22 Січня 2013, 15:06:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 12:32:46
я і так повільно відпускаю сцепу, я акуратно їжжу, в 63 роки вже не гасаю як колись і пісочниці. ну мене зараз їздячка влаштовує, тільки не подобається той хвакт коли на газ різко нажму то йде провал, це тіко на газу, і навіть на гарячому. до ГБО вже привик, чесно кажучи жалкую що це ще років 5-6 тому не зробив. ну то таке. я от думаю, а чим змінити кут запалення в мікасі, бо в мене тіко опендіаг є програмка і то сучий кабель не відкривається програма, пише компорт не найден нема падключення.
Це може бути через замалий кут запалювання.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

igo61

Так и есть. Нужно править графики в "микасе" под газ, хотя бы на малых оборотах (до 2700...3000).
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

Sergik32

ну це тра тоді програмку якусь правлячу, я ж практично вже на газіровці їжжу, то можна і програмно задерти того кута на максимум, думаю детонувати не буде на бензині
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 15:50:44
ну це тра тоді програмку якусь правлячу, я ж практично вже на газіровці їжжу, то можна і програмно задерти того кута на максимум, думаю детонувати не буде на бензині

Та і я б задрав на 20°, на бензі хай Датчик Детонації воює і запізнює  з мікасом   у разі потреби.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

то нема чим, тра програмку задиральноуглову
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 16:44:26
Ржуууу

_Oleksandr_

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 12:32:46бо в мене тіко опендіаг є програмка і то сучий кабель не відкривається програма, пише компорт не найден нема падключення.
Адаптер должен "висеть" на первом COM порту т.к. программы для диагностики обычно смотрят только на него.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 16:44:26
Тут https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4467767 програма щоби зчитати і записати прошивку, правити можна прошивку програмою мікасонлайн.

Toris

А куди це Сержик подівся? Остання активність: 07 Вересень 2021
Хтось має контакти і може взнати у нього, що трапилось?

ВКБ

Норм все. Каже трабл з компом, на ХР сидить і не грузиттся форум, щось таке.

vladishtm

Цитата: ВКБ від 11 Листопада 2021, 12:40:33на ХР сидить і не грузиттся форум, щось таке.
Нехай бровзер хром на мозілу міняє.
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

Володимир

Цитата: vladishtm від 11 Листопада 2021, 16:53:41
Цитата: ВКБ від 11 Листопада 2021, 12:40:33на ХР сидить і не грузиттся форум, щось таке.
Нехай бровзер хром на мозілу міняє.
Краще на Mypal, те саме що мозіла, але в порівнянні з мозілою той браузер літає, та на ньому працюють ті сайти які на мозілі під ХР вже не працюють.

Sergik32

Усім привіт. Підкажіть новачку, в чому проблема, а саме відсутність сигналу з 70-ї ноги ЕБУ до релюшки ЕБН, одним словом не жужжить насос, предох і реле цілі, провода до насіса цілі. Напряму кинув з плюса на провід до насоса все жужить, а от при повертанні ключа то не подається сигнал з ЕБУ. Пробував заводити на газу то заводиться, але поки ще мотір теплий, а на холодну то напевно хрен заведу. Хто що скаже, в чому проблема. І той сигнал що йде з ЕБУ то є мінус? Дякую.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 07 Грудня 2022, 22:16:52Усім привіт. Підкажіть новачку, в чому проблема, а саме відсутність сигналу з 70-ї ноги ЕБУ до релюшки ЕБН, одним словом не жужжить насос, предох і реле цілі, провода до насіса цілі. Напряму кинув з плюса на провід до насоса все жужить, а от при повертанні ключа то не подається сигнал з ЕБУ. Пробував заводити на газу то заводиться, але поки ще мотір теплий, а на холодну то напевно хрен заведу. Хто що скаже, в чому проблема. І той сигнал що йде з ЕБУ то є мінус? Дякую.
Мікаса треба розбирати, можливо на виході транзистор вилетів, або москалі погано запаяли і пропав контакт.

Romka

Якщо при читанні МІКАСа помилок нема і всі параметри в нормі, то я б не колупав його, а включив насос як на карбі електробензонасос.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4