Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Я би не витримав і таки постарався знайти причину.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

а я витримав, поставлю газіровку і тоді перезую і буду шукати вихід з проблеми, а поки поставлю ГБО то газ буде по 20
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Серёга

С машиной была БЦ 10, вечно были какие то проблемы, не балансировалась нормально, при скорости 100км/ч руль торохтел еле удерживал его. Потом взял Белшину Бел -261 кажется(цифры не точные, не помню), попалась так называемая (сажевая) за одно лето стерлась полностью.
На рынке теперь говорю сразу **нашу не предлагать!**. 
Брал польскую Дебика навигатор, всесезонка, протектор похож на зимний, резина реально выносливая, первые зимы я даже на ней ездил. 2 колеса ушатал сразу на передке(в войну плохо было с запчастями, убитые шаровые, колеса болтались), передним было 4 года, задние прослужили почти 9 лет, протектор ещё оставался но сама резина начала трескаться.
Щас катаю китай(на передке только поставил всесезонка но с **летним протектором**название Повертрек, сзади уже 3 год лето Satec 2 Effiplus, резина мягкая, проблем с шиномонтажкой нет, разгонял 160км/ч руль как вкопанный ни вибраций, ничего.
Зима сзади Хенкок Винтер Ай Пике, катаю наверно лет 7 (раньше зимы были снежные протектор спустя столько времени как новый), перед LAUFENN (тот же хенкок с новым названием) купил давно но реально отъездил 2 зимы. До этого хенкок стояли впереди, теперь сзади когда на перёд поставил свежую LAUFENN.

Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Toris

2020-06-10 15:00 Повернулись з полів. По роботі гасали, розвозили щось. Нагасали 200 км по дорогах з різноманітним покриттям різної якості, у т.ч. по совдеп-бруківках та в болотному місиві в полях. "Нива" 4х4, 1,7л. Трохи погасав за кермом. Яке ж воно сильне після славутки! І повний привід пре, як бойовий танк. Пообганяв геть усіх. Шумить я салоні, правда, як скотина, славутка наша буде тихіша. Почув нарешті, як роздатка виє. Таки автомобільний стаж дається взнаки, вже чую двигун, коробку, роздатку і взагалі, що там і як. Хочу "Ниву".

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

gray-black

у мене багато знайомих на сервісах,і от зпам'ятались слова одного "любу машину буду ремонтувати але не ниву" :wacko:
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Toris

В ніч з суботи на неділю, з 13 на 14 червня загнав славутко нічним шаманам. Злива була люта, не видно бровки навіть з протитуманками, на дорогах - річка. Йшов, як лінкор, подвійною суцільною смугою, 40 км/год, щоби безпечно. А шамани зашились в гаражиську, як гноми, і шаманили. Зробили мені заміну мастила в моторі, заміну фільтра моторного, підтяжку клапанів, підшаманили запалювання і ще щось по дрібницях. Мастило 10W40 напівсинтетика, змішав залишки позаторішнього Comma (1,2 л), торішнього Addinol (0,9 л) і задобрив свіженьким Liquimoly (1 л + ще скількись з наступної баклажки). Точніші пропорції не скажу, бо змішував вночі, по тривозі, під кишеньковим ліхтариком. Теоретики пишуть, що якщо мастило зберігалось у прохолодному сухому місці, то властивості гарантовані протягом 5 років. Про кровозмішення змішування мастил також ніби не роблять паніки. Буду спостерігати, як воно буде далі. Роблюсь економним славутоводом. :)

Пробіг 99550 км.

Цитата: gray-black від 10 Червня 2020, 21:47:59у мене багато знайомих на сервісах,і от зпам'ятались слова одного "любу машину буду ремонтувати але не ниву" :wacko:
То хтось трішечки зажерся. :-D Мені, як розвал-сходження ставили, теж казали "робимо будь-які авто, окрім радянських". А з головним їхнім ми колись в штабі "Так!" пересікались, гасали полями по селах, як спостерігачі. То пішли назустріч. Навантажили славутку, обліпили датчиками, щось там покрутили і все зробили гут. Не повмирали, вижили. :-D

Romka

Я збирав лишки масла по літру, набирав 4  л заливав. Було 4 л за 5 років набрав, залив  їздив 10 000 - норм.

Toris

Сьогодні гасали полями болотистими (зливи!) в УАЗ "Буханка". Пре, як танк. Комфорту - нуль. Машина виживальника, але собі не хочу.

Бачив Skoda Oktavia Scout (4x4), погуглив - ото вєщ! Таке хочу.

Toris

Вчора намотали 300 км по місцевих "дорогах" та бездоріжжю в УАЗ "Буханка". Десь на півночі Хмельницької області поруч з Тернопільською областю. Бачив, як корови прохолоджували вим'я в річці, а гуси симбіотично демонстрували їм правила поведінки на воді. Багато корів і багато гусей. Зашибісь їм, але недовго. Нагасались до срачки.

Мій вирок по авто: УАЗ підірвати, спалити, втопити; начальство, яке відправляє людей на такі відстані - попередньо запихнути в цю "буханку". }-)
Поки вранці було похмуро та холодно - в "буханці" постійно звідкись або дме, або протяги. Коли спека - то хоч на ходу вискакуй. Мотор в салоні гуде, без 5-ї передачі по "дорогах" під 90 км/год - шумить, як сатана. На тих табуретках, які носять горду назву "сидіння" - хіба що картоплю чистити десь на риболовлі. }-) Після поїздки тіло приїхало додому практично по комплектуючих, все гуділо. Вранці дивні відчуття, як ніби розчленували і зшили зАново.

Romka

а буханки то ще й досі випускають... :applause:

Sergik32

у селі в швидкій вони і досі на службі, кращого всюдихіда не знайдеш
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

drone

Цитата: Sergik32 від 01 Липня 2020, 12:39:02
у селі в швидкій вони і досі на службі, кращого всюдихіда не знайдеш
Найдешь. Если б завод  не банкротили в интересах одного ---, то бегали бы по селам примерно такие отечественные вездеходы

Запрещённое слово вычеркнуто, сделано предупреждение.
Адм.

Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

igo61

Цитата: Sergik32 від 01 Липня 2020, 12:39:02
кращого всюдихіда не знайдеш
Вчора, після такої смачної ливеняки, доїхавши додому, чмокнув свою Славку в потилицю - справжій маленький танчик. Бехи, мерси та інші іноконі стоять залиті калюжею, бельками блимають. А ми зі Славкою і жінкою додому таки їдемо, своїм ходом. І хоч би чмих!  :beee:
Куда ты скачешь, гордый конь, и где откинешь ты копыта?

ВКБ

Я теж з нєбєс спускаюсь коли славутка витягне питання як трактор і попускає бігти і вливати в інше, якщо це витягує питання.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.