Славутко люксове карбюраторне 1.2L

Автор Toris, 28 Лютого 2018, 11:32:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Kovalyk

Читаю, ніби Андруховича"  :clap: Пане Юрію, вибач, жартую!  ;) Але автору - Лайк! Дітям залиш, підростуть, читатимуть, як татко вчився! А взагалі-то, молодець :thank_you: Далі буде? А фото? Ато книга без ілюстрацій - напівкнига... Чекаю. P.S. А Поділля - то велика місцина... А конкретніше? "Прєдвкушаю" читання поїздки, наприклад, на море! :)

YUKON

Цитата: Sergik32 від 27 Червня 2018, 12:10:41
Торіс, я ся тащу, оце в тебе лафа, а не життя, особливо розпорядок твого дня. тобі терміново потрібно змінити інструктора, точніш змінити стать інструктора, і бажано щоб така, до чи після 40-ка була.

Toris: Та немає в них інструкторок, лише мужики. :(
Сєрий, а звідкіля ж ти таке знаєш?...мать пройшов таку гарну школу "водіння"? :rofl:

Toris

Цитата: Kovalyk від 05 Березня 2019, 09:16:22Але автору - Лайк! Дітям залиш, підростуть, читатимуть, як татко вчився! А взагалі-то, молодець :thank_you: Далі буде? А фото? Ато книга без ілюстрацій - напівкнига... Чекаю. P.S. А Поділля - то велика місцина... А конкретніше? "Прєдвкушаю" читання поїздки, наприклад, на море! :)
Дякую за відгук! :drinks:
Далі обов'язково буде, але не знаю, коли. На роботі такий рейвах, що понеділок розтягується на 3-4 дні, у п'ятницю, наприклад, залишався після роботи ще на 5 годин. Та ще й тут, на форумі, як не постійні клієнти просять бана, то нормальні пацанюри влаштовують фекальний армегеддєц - і що хочеш їм роби... :sad: :facepalm: А я ж натура творча, тонка і вразлива. Вопщем, слово художнє не йде зовсім, лише матюки, але так усі вміють, то я й мовчу.
Стосовно фото і розкриття приватності ситуація така, що деанонімізовуватись мені небажано. Щось буду видавати, але воно буде зафотошоплене.

Toris

...Їду я, значить цими вихідними до сусіднього міста. Підібрав двох симпатичних дівчаток на виїзді з міста. Ще подумалось, що може вийти водій бусика з претензіями, чому це я пасажирів у нього забираю. Але у його салоні вже було пацієнтів, як балтійських шпротів, тож я спокійно і без пригод відчалив.

І треба ж таке, від'їхали кілька кілометрів - як у двигуна проснувся голос, ну прямо тобі раллі яке чи "Формула-1". Зупинився. Позаглядав знизу - вихлопна система на місці. Позаглядав під капотом - звук чую, а що там і де - нічого не видно. Бурчить голосно, як ціла скотиняка. Поводив долонею біля карбюратора - ніби стандартні температури. Зрозумів я, що десь щось у випускному тракті прогоріло. Повернувся за кермо, погазував - ой леле! Воно і репетує, і вібрує, аж резонанси по кузову! Закрив двері, попідіймав усі скельця - не сильно допомогло.

Запитую дівчат: "їдемо далі, чи повертаємось на точку підбору?" Кажу, що їхати можна, але буде трохи голосно. Дівки героїчно скандують "Вперед!" Ну, що ж, вперед, то вперед. По газах і ходу. Вище 1500 об/хв під навантаженням мотор звучить, як літак, а на 2000-3000 об/хв - ну натурально тобі літак на розгоні. Розказую дівчатам, як я перед ними незручно почуваюсь... :facepalm: А вони підбадьорують, кажуть, що вони таки їдуть, а не витрішки продають на зупинці - і це головне.

...А славутко, як на світ народилось, живішою стала. На слух чути усі режими двигуна: розгін (реве дико), економна ізда (тихенько і культурно гуде), гальмування двигуном (булькає і хлопає, як ото 2-тактний мотоцикл на холостому ходу). Дуже цікаво. Так захопився дослідженням цієї музики, що пообганяв геть усі джипи з іномарками по дорозі. Ходової та торохкотіння салону все одно не чути, лише коли ямки ловлю, то чую удар крізь вібрацію. Пару разів гарно зловив, але висока зимова гума якось це діло пом'якшує, надіюсь. Акуратно на економних режимах проходив ментівські патрулі, щоби не сильно гудіти. Але все одно звертали увагу. :facepalm:

Без додаткових пригод доїхав до пункту призначення, висадив дівчаток і з'явилась задача проїхати містом за найменших шумів. На світлофорах стартував навіть з другої передачі: прогріта і облегшена славутка без глушника виконувала такий трюк без проблем, 40-50 км/год без проблем йшов на 5-й передачі. Паркувався подалі від житлових будинків, але все одно уваги назбирав на рік вперед.

Тепер маю нову мороку: знайти вільного майстра і щось там поремонтувати. Якщо то таки штани прогоріли, то вже ніби знаю, що треба купувати Босал. А де його шукати? От халепа, тільки зібрався газ поставити, щоби їхати 1 грн/км...

Toris

...Чи то на медогляді минулого тижня, чи то у неділю підхопив якусь інфекцію (повітряно-крапельним шляхом (!), а не тим, чим теж можливо). У понеділок на роботі під час інкубаційного періоду бацили інфікував напарника та ще кілька колег, до закінчення роботи температурив на 38.3°C, а у вівторок лікар виписала купу ліків та відправила на лікарняний. Режим: гріємось та п'ємо, ні в чому собі не відмовляємо. А так як здоров'я не було навіть на грішні думки, то я переважно спав і шарився по Ютубах з інтернетами. Потролив трохи Майстра 47 і Сволоч. Виспався так, що вже аж не знаю, як лежати на тому ліжку - так набридло. Та я стійкий, виживу якось на тому крутому ортопедичному матрасі. З славуткою вижив - і на матрасі виживу. :-D

Славутик тим часом стоїть з недолитим баком контрольного пробігу :wallbash:, без ГБО :wallbash:, без регулювання клапанів :wallbash: та без діагностики прогорілої системи вихлопу :wallbash:. Чотирикратно грішний. :facepalm:

Аж тут на фоні такого рейваху в середу приходить мені позитивна СМСочка про те, що мій відеореєстратор чекає мене у відділенні "Нової пошти". Я про нього якось забув. Ну, що ж, ліки закінчились і в четверг, як найменш температурний серед домашніх (я їх теж інфікував, ага), роблю вилазку до аптеки з маневром до відділення. Сонячний гарний ранок, вітер свіжий і холодний, пахне озоном. Мене ковбасить. Одночасно жарко і холодно, впрів і підмерзаю. В аптеці та пошті відігріваюсь. Приніс ліки та пристрій додому. Сили залишили мене, хай йому грець, йду спати.

Але сон відновив сили, трохи оклигав і ввечері почав досліджувати свій відеореєстратор нАново. ЧУДОВО! Він - ідеальний! :clap:

Toris

Ходив за ліками до аптеки. На зворотньому шляху заставив себе долити славутику бензинового бака під дренаж.
Зайшло 10,75 л. Пробіг 166,5 км. Апетит приблизно 6,5 л / 100 км в такому режимі:

на холодному двигуні при +5°C запускаємось, на підсосі гріємось менше 1 хв і потихеньку з підсосом вирулюємось містом до траси 1,5 - 2 км; при +60° на приладі топимо підсос і даємо гарі по трасі навколо вибоїн, печемо 60-90 км/год з апогеєм в 110 км/год; потім в'їжджаємо до міста і сунемось ще 3,2 км. І так 4 рази + ще одна поїздка 7 км містом з напівхолодним підсосним стартом. Зі 167 км всього маршруту 26 км їдемо містом, з яких 9 км їдемо з підсосом.

У відсотках дистанції це 84% прогрітої траси, 10,2% прогрітого міста та 5,8% непрогрітого міста. 6,5 л / 100 км в такому режимі. В салоні водій і 2-4 пасажири.

Ivan1988

Все равно став ГБО. У меня приблизительно в таком режиме 7 л/100 км пропан-бутана.

Toris

Обов'язково поставлю ГБО. Лишень трохи виздоровію від цього противного бронхіту та полікую прогорений вихлоп славутозавра.

Toris

Значить так: вийшов на роботу після бронхіту, який закінчився трахеїтом. Таблетки перестали працювати, хрипи в легенях пропали. Закрив лікарняний і вийшов на роботу: далі організм має вигнати залишки кашлю, мій організм вже таке проходив. Двічі бігав з роботи в поліклініку: спочатку закривав лікарняний, а потім доставляли печаток лікаря цим бюрократам з бухгалтерії. Таким чином до та після обіду набігав свою ранкову дозу фізкультури. :-D Використав лише один запасний комплект майка+тільняшка. Вижив. :)

На роботі - срака. Ранкова планірка - дві третини начальства запухли, хриплять та кашляють. Це ті, що перехворіли, як і я. Штатного алканавта ніяка простуда не взяла. Почати пити віскі, чи що? Але ж не люблю бути п'яним. Дилема...

Результати першого туру президентських виборів так мене засмутили, що після роботи купив три коробки різного рошенівського шоколаду і півторашку пепсі-коли. Завтра на роботі забухаємо цим ділом з колегою від розпачу, що свідків Зелемойського в Україні аж 30%... :facepalm: Майстер47 геть з'їхав з глузду... Фронтовики прикрили Україну, але дарма... Мені соромно і паскудно... Згадав, як недавно трохи паскудив Юкона з приводу Жуліка, а тепер сам чморю Майстра47. Мені боляче... На роботі зустрів волонтера-афганця, вони регулярно до передка їздять і розвозять, що там пацани замовляють. Він теж фаломорфований від кількості зебілів. Завжди жартує та підколює, а зараз більше мовчить.

...Ввечері з понтом без глушака якось догудів до свого ремонтника. Заліз до нього в яму і він показав мені, як я героїчно гасав 100 км при 110 км/год з відгнившим проти руху авто резонатором. Отак прямо дишлом резонатора - вперед. :facepalm: Ходова після моїх гонок по ямах вціліла. Вирішили, що зараз спеціаліст підварить резонатора з обох боків, а потім я купую найкращу вихлопну частину з резонатором і штани, які поставимо одразу, як все приїде. Поки він варив, я зачищав йому гаражного ноутбука від усякої срані. Під час зварки там ще щось гниле від резонатора відвалилось, що спеціаліст теж героїчно заварив своїм правильним зварювальним напівавтоматом. Після цього я вирішив, що взагалі поміняю все вихлопне від самого двигуна, бо там уже всьому каюк.

В результаті нашої спільної діяльності спеціаліст отримав швидкого ноутбука, а Торіс отримав славутку з пристойнішим вихлопом, який не лякатиме мамів та малих дітей вранці та ввечері.

...Звук вихлопу змінився; не такий, як до обриву. Спробую завтра акуратненько поїхати на роботу, якщо переживу цю ніч...

Всім добра!

Олександр 1968

Почитай звіт ЦВК як проголосували військові в зоні АТО то може попустить.А взагалі не варто модератору піднімати політику.

Сволочь

Цитата: Олександр 1968 від 02 Квітня 2019, 09:00:40
Почитай звіт ЦВК як проголосували військові в зоні АТО то може попустить.А взагалі не варто модератору піднімати політику.
Ну, он тут БОХ, ему можна!
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Toris

Цитата: Олександр 1968 від 02 Квітня 2019, 09:00:40Почитай звіт ЦВК як проголосували військові в зоні АТО то може попустить.А взагалі не варто модератору піднімати політику.
Цитата: Сволочь від 02 Квітня 2019, 11:31:04Ну, он тут БОХ, ему можна!
Так я ж якраз і почитав, тому мене накрило. Готовий нести покарання за політику, якщо у кого совісті вистачить прирівняти мене до руССкомірців чи арабського фундаменталізму.

Паскудно...

Сволочь

Цитата: Toris від 02 Квітня 2019, 11:33:11
Цитата: Олександр 1968 від 02 Квітня 2019, 09:00:40Почитай звіт ЦВК як проголосували військові в зоні АТО то може попустить.А взагалі не варто модератору піднімати політику.
Цитата: Сволочь від 02 Квітня 2019, 11:31:04Ну, он тут БОХ, ему можна!
Так я ж якраз і почитав, тому мене накрило. Готовий нести покарання за політику, якщо у кого совісті вистачить прирівняти мене до руССкомірців чи арабського фундаменталізму.

Паскудно...
А чем отличаются "руССкомірці" от " УКРОПскомірців"?
Тем что одни ближе к "царю" а другие к "БОХу"?
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Toris

Цитата: Сволочь від 02 Квітня 2019, 11:40:47А чем отличаются "руССкомірці" от " УКРОПскомірців"?
Тем что одни ближе к "царю" а другие к "БОХу"?
Та хоча б тим, що на рівні териториальних громад голова ОТГ разом з ОТГ спокійно і законно посилають Президента на йух, якщо той робить спроби покерувати на місці.

На роССії ж місцеві керівники бігають перед паханом як орангутани, червоними сраками догори.

Сволочь

Цитата: Toris від 02 Квітня 2019, 15:01:46
Цитата: Сволочь від 02 Квітня 2019, 11:40:47А чем отличаются "руССкомірці" от " УКРОПскомірців"?
Тем что одни ближе к "царю" а другие к "БОХу"?
Та хоча б тим, що на рівні териториальних громад голова ОТГ разом з ОТГ спокійно і законно посилають Президента на йух, якщо той робить спроби покерувати на місці.

На роССії ж місцеві керівники бігають перед паханом як орангутани, червоними сраками догори.
Самое интересное, "царём" его считают не россияне, а именно их противники. Видать из зависти!
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец