Бензонасос (ЭБН)

Автор Андрей, 26 Травня 2008, 12:13:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

ВКБ

Латунь по латуні і то краще відпрацює )
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: Vitaliy.Приезжай Володя, жменю отсыплю )
Кто с чем работает, у того этого завались.
И не один уже перебирал ремонтировал, знаю устройство и способы ремонта.
Мені простіше купити новий і на деякий час про нього забути, я вже виріс з того віку коли економив на запчастинах і постійно їх міняв, з часом починаєш розуміти що краще один раз трохи переплатити, ніж потім переробляти те що робив раніше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 27 Квітня 2021, 09:15:41
Цитата: Vitaliy.Приезжай Володя, жменю отсыплю )
Кто с чем работает, у того этого завались.
И не один уже перебирал ремонтировал, знаю устройство и способы ремонта.
Мені простіше купити новий і на деякий час про нього забути, я вже виріс з того віку коли економив на запчастинах і постійно їх міняв, з часом починаєш розуміти що краще один раз трохи переплатити, ніж потім переробляти те що робив раніше.
как я говорю я слишком бедный что бы экономить)

Sergik32

ухтижка, Жулька є, ти де пропадав. Дійсно що праві хлопці, краще купити те що треба і нормальне ніж весь час колгоспити і в остаточному варіанті вийде дорожче.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 28 Квітня 2021, 09:03:22
ухтижка, Жулька є, ти де пропадав. Дійсно що праві хлопці, краще купити те що треба і нормальне ніж весь час колгоспити і в остаточному варіанті вийде дорожче.
Та куда я там пропал) робота дом ) немножко на морях немножко на лыжах  :-D.

А чего прицепились к насосу именно бошь за конский ценик? Есть же аналог MAGNETI MARELLI 313011300085 он стоит в 2 раза дешевле. Ставил такой на шкоду фабию, только другой конструкции в бак, работает без нареканий и тихо.

Володимир

Цитата: Жулик від 28 Квітня 2021, 09:08:29

А чего прицепились к насосу именно бошь за конский ценик? Есть же аналог MAGNETI MARELLI 313011300085 он стоит в 2 раза дешевле. Ставил такой на шкоду фабию, только другой конструкции в бак, работает без нареканий и тихо.

Тут https://hotline.ua/ax/magneti-marelli_313011300085/ пишуть що у нього продуктивність 155 л/год, а це забагато. Ціна також різна в залежності від країни виробника, так само як і на той самий бош, китайськи в два рази дешевший.

Жулик

Цитата: Володимир від 28 Квітня 2021, 09:14:35
Цитата: Жулик від 28 Квітня 2021, 09:08:29

Тут https://hotline.ua/ax/magneti-marelli_313011300085/ пишуть що у нього продуктивність 155 л/год, а це забагато. Ціна також різна в залежності від країни виробника, так само як і на той самий бош, китайськи в два рази дешевший.
В славуте разве нет обратки? Какая разница столько он качает литров? А этот MAGNETI MARELLI MAM00085 или этот MAGNETI MARELLI 313011300058? У вас 3 или 4 бар в системе?

В фабии там тоже что-то до 3 бар должно быть но он стоит заводской как боинг тоже, поставил 4 барный и все пушка гонка. Вообще логики я не понимаю как может быть регулятор давления 4бар а насос качает меньше  :o

Володимир

Цитата: Жулик від 28 Квітня 2021, 09:17:25В славуте разве нет обратки? Какая разница столько он качает литров? А этот MAGNETI MARELLI MAM00085 или этот MAGNETI MARELLI 313011300058? У вас 3 или 4 бар в системе?

В фабии там тоже что-то до 3 бар должно быть но он стоит заводской как боинг тоже, поставил 4 барный и все пушка гонка. Вообще логики я не понимаю как может быть регулятор давления 4бар а насос качает меньше  :o
В фабії він погружний, а в славуті він зовнішній, на шляху до насоса багато перепон, за рахунок більшої швидкості в жару через розрідження бензин перед насосом закипає і в салоні чути як виє насос. Також різниця в споживанні енергії, мій бош на 130 літрів хавав 5 А, а рідний на 110, менше 3-х.

Romka

Цитата: Володимир від 26 Квітня 2021, 10:11:05Цитата: _Aleksandr_ от 24 Апрель 2021, 00:56:48
Цитата: Володимир от 23 Апрель 2021, 11:35:34
Так як мій бензонасос бош почав помирати, шукаю йому на заміну інший, що порадите з того що є зараз на ринку? Основні вимоги щоби було тихо надійно і з сіточкою на вході.
Прошлым летом брал Bosch 0580464070 тут - https://automix.com.ua/search/0580464070/BOSCH (но тогда он был подешевле). Сетка есть, работает тихо - выше по теме писал про него.
Дорогувате задоволення, я знайшов 0580464038 по нижчим цінам, зараз пробую вияснити в продавця яка країна виробник, бо китайський бош на промі можна купити в два рази дешевше.
А чого Бош??? Можливо якісний аналог?
Ось берем цей Бош 0580464038 і вставляємо в пошук тут dok.ua
Маємо і оригінал і купу аналогів.

https://dok.ua/ua/result2/art?id=12116988852

Думаю вони таки кращі чим Аврора чи ДК.
Головне підібрати, купити можна і в іншому перевіреному місці.

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

Romka
Наскільки я пам'ятаю, хлопці підібрали правильний, тихий та надійний насос. Саме цей.

Володимир

Цитата: Romka від 28 Квітня 2021, 19:01:49А чого Бош??? Можливо якісний аналог?
Ось берем цей Бош 0580464038 і вставляємо в пошук тут dok.ua
Маємо і оригінал і купу аналогів.

https://dok.ua/ua/result2/art?id=12116988852

Думаю вони таки кращі чим Аврора чи ДК.
Головне підібрати, купити можна і в іншому перевіреному місці.
Так і зроблю, власник магазину "Автозапчасти ЗАЗ" дуже довго мені шле рахунок на оплату, за цей час я встиг передумати і взяти щось інше. На деталях.зп хтось в коментарях хвалить "Magneti Marelli", що тихий і вже довго працює, то може візьму його.

ВКБ

Вартість в 2000 за насисик..500 макс і це з прибутком торгаванам , більше там  нема  за що. Ну може там зарплата як у месі у працівників і фінансують футбольні клуби.

Toris

Цитата: ВКБ від 29 Квітня 2021, 13:03:01Вартість в 2000 за насисик..500 макс і це з прибутком торгаванам , більше там  нема  за що. Ну може там зарплата як у месі у працівників і фінансують футбольні клуби.
Гарна нагода запустити власне виробництво бензонасосів якості "на 2000 грн" та продавати їх по 1000 грн.
:-D

ВКБ

Чом би й ні, потреба є завжди в них. Пролуктивність покриває великий діапазон літражів моторів.

Ivan1988

А чем не нравится оригинальный насос АО "СОАТЭ"?